Здравейте , вече и аз си имам Правец 8C, но за съжаление не знам дали работи ....
имам толкова въпроси , но май ще изчакам да го оправя да върви (ако мога) и тогава ще питам за това как (от къде ) да добавям "екстри"
Та добавям снимка на компа , разглобих го .... пластмасите измих (за сега без клавиатурата но и на нея ще и дойде времето), платката "изчетках" с четка и сега стоя и мисля ...
Не прапви "тут" като го включиш .... а до колкото си спомням трябваше да прави ....
Монитор нямам работещ, имам монитор , който нищо не показва .... и му бягаат черти ..ще го снимам ... но явно се нуждае от ремонт, какъвто аз не мога да направя ...
Та не знам с какъв препарат да почистя платката , за да бъде приятно да се работи с нея ако се наложи ... (може би с спирт или имам един спрей контактен)?
Може ли да се включи на "обикновен" телевизор с S-video вход ? или не може ? за да го пробвам ....
Има ли някой съвет за някаква профилактика която да направя ? може би да му изкарам и да вкарам всичките схеми които се вадят или де да знам ? да не би там нещо да е запецнало ....
Всички идеи и предложения са добре дошли .....
И не мога да се сдържа и да не питам за ..... флопито ... четох че повечето използват устройство от "the hungry" , четох и неговите теми , но не можах да намеря от къде си го купувате ? или да се свързвам с него ... и каква му е ориентировъчната цена ? .....