Тъкмо бях започнал отговора на Laic и ontheroad ме прекъсна, но по ред:
1. Не съм кой знае колко въодушевен от придобивката, колкото и да не ви се вярва! Повече си ме кефят старите, които имам, по на 40-50 години и с които нямам проблеми, а за това чудо търся помощ?...Просто го купих, защото имам някаква колекция от 3 нагри, а и този, от когото го купих, не знаше какво продава (по ред признаци смятам, че не е краден, но ми се иска да е и напълно изправен) Относно редактирането, наистина може да си сглобиш всякакво изречение с твоя глас, синът ми го демонстрира! Но още не съм стигнал до този урок, а и докато го доокомплектовам може да ми се обадиш. Е, ако искам мога да ти сглобя приличен компромат и със старите Ухери, но трябва да ми се обадиш на стационарния телефон?!
Майтап бе, Уили!
2. ontheroad, наистина това е 15 пинов конектор за монитори, което разбрах днес, след като обиколих 4-5 компютърни магазини и сервизи в Ботевград. За утре един обеща, че със сигурност ще ми намери. То от там ми дойде и объркването, защото бях решил, че тези конектори (има още един) са за връзка с други компютри, но като нямам ръководство, просто реших, че там няма какво да търся. Нали съм "на вълната" на старите нагри, а и понеже нямат селектор на входовете, тръгнах да влизам през микрофонния вход (пробвал съм на старите и става).
Иначе, едва ли ще тръгна с микрофон в ръка и Награ на рамо, да вземам интервю. Въпроса е "да подкараме" машината и заминава на рафта. Нали това е тръпката в нашето хоби! А относно Ухерите, наистина и те са прекрасни машинки, могат да правят страшни неща в многото си модификации, но и те, след като тръгнат заминават на лавицата...Е, докато не се яви друга...