Колега, в случая ще отнесете акта вие. След като младежите са били ларж и са се 'разбрали по мъжки' с каката, ти не е трябвало да се месиш, да ходят те да си оправят колата.
След като имат шофьорска книжка, а още повече и Оранжев (златен) талон (6+ години без произшествие), то не са на 18-20 години и следователно могат да правят адекватни преценки в живота и сами да взимат решения, след което да си носят последствията.
Взели са решение, че няма виновник и са се разделили по живо по здраво. Ти си преценил (ама не си бил там), че си прецакан (извинявай много но без снимков материал, а само по обясненията на младежите, набедихте жената, защото е жена, но истината има винаги две страни. Доста често като сгафи някой младеж, бърза да обвини другия, виж темата за
Наведените главички)
Мен ако ме викнат така след време, щото някой си бил размислил и подал сигнал, одма пиша, че съм спрял да дам път на тоя дето излиза от паркинга, а заспалите младежи отзад са ме наденали, даже са изглеждали леко неадекватни и сякаш напушени. Има да пишат после обяснения и да дават проби ....
Съвета на Мано до някъде е практичен, само че аз заради такава камера получих бонус преди месец - счупено шофьорско стъкло, за да я гепят заедно с навигацията.