яко ! от шперплат ли е ?
MDF - идеята е все пак да е мобилно, т.е. да може да се носи, и по възможност - от сам човек. Само дето заради тъпата ми кратуна, че се изциганих да купя друго крайно стъпало, се наложи да набутам и инвертор който да захранва крайното стъпало от 12 волтовата инсталация на колата...
Ум царува, ум робува, Ум белия делфин - другия път ще знам.
Иначе теглото е 12 кила - засега.
И ся га му турнеш онуймити акумулаторче 78 Ач има да пеее 2 месеца и више Рай за циганята .Готино е !! Таквоз му тури
Ник, идеята беше да прилича на едновремешен дръжкофон, и понеже не се сетих какво да сложа на мястото на касетата и ... ръгнах спектроанализатора...
Можеше и цифров осцилограф...
Следващото ще е или с 'чистачки' или цялото в светодиоди - тип 'циганска мечта'.
Колкото до акумулатора - тоя на бус-а дано му стигне - 100А, ако ли не ще си помъкна дизелчето да го захранва - колко му е !
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
За дръжка и аз се бях замислил, ама едно приятелче обеща да изрови от тавана си едновремешен дипломатически куфар, та надявам се да го доукрася.