dakata.radio, благодаря за идеите , но но ми се жули и лакира на ново защото фабричният лак е много запазен не е напукан, не ми се ще само за няколко драскотини на ново, а и няма да успея така добре да го лакирам .
Врътките ги смазах с рециново масло , те не се отварят затова със спринцовла капнах там където илиза оста от самата връцка и едвам едвам влезна и има малко подобрение.
А колкото до картината, ами конзолата си има RF модулатор с ключе отзад (канал-3 канал-4) телевизорът успява да улови канал 4, канал 3 лови ама между 2 позиции на врътката тоест не може да извадя картина ако не го напъвам без да е щракнал. Така,че всяка конзола която има такова ключе става. Успях да подкарам също така PONG конзола швабска, супер нинтендо и нинтендо 64
) (първото беше N64 което успях да подкарам хахах) Куриозът е че атари 2600 конзолите дето имам са с ключета (канал-1 канал-2) и съответно не мога да ги подкарам
Origo, благодаря за помоща пращам снимки , да ми покажете какво точно да направя, ако може да го обясниш малко по като за прост човек, че да разбера кво точно да сторя
на снимките се вижда и един кондензатор където едното му краче виси във въздуха, така го заварих, какво да го правя (този дето е най ляво на снимката на, която се виждя целият въздушен монтаж)?