Клеги, направих лека доработка на усилвателя и я споделям с вас. Наложи се, защото реално с него слушам музика от ПС-то, което е с вградена проста зв. карта, без тонкоректори и равната честотна характеристика не ме удовлетворява откъм ниски и в.ч., тъй като реално слушам през сравнително малки колони. Направих честотно зависима ООВ и повдигнах ниските, започвайки от 120 Hz, като към 60 Hz имам +3-4 dB, a нa 40 HZ около +6dB. Към 30-20 Hz има лек спад, което се получи добре, за да не тормозя излишно говорителите. Високите повдигам над 3,5-4 KHz, като на 6-7 KHz имам +3dB за добри фус-чинели, някъде кък 10-11 +6dB, нагоре вдига още малко и после е равен до над 40 КHz.
Стойностите на резисторите и кондензаторите подбрах опитно според колоните, докато ми хареса звука.
Поиграх си пак с режимите на крайната лампа и пре-потвърдих най-добрия резултат при Ia=17 mA, Ug1=-20V и Uа=155V. Прецизирах режимите, изравних 2-та канала с двулъчевия осцилоскоп и резултатът много ми хареса. Окончателната схема е това: