imagination, Узунов и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Gabo, ПЪЛДИН ли прочетох! еха, я моля те снимай ги от вътре, от вънка от секъде и как работи, (екрана кво се вижда и някъв софтиер) че информацията по нета е оскъдна , има тук таме някви руски сайтове с инфо за тях и толкоз! благодаря ще е много интересно
Както каза колегата, имам снимки на Пълдин на моя сайт- Пълдин 601, 601А, Пълдин 601М тези дни ще направя на работещ такъв и ще пусна една тема тук
Интересно твърдение !Значи аз тази снимка я имам от 15 април 2020 г. сваляна от интернет и е част от моето разледване откъде реално е дошъл Имко 1 и кой е бащата ( майката се предполага че винаги е известна , макар че в днешно време вече не е сигурно ) . Със сигурност е доста по стара , да не коментираме че преди това е била реверсната схемата му и публикувана в gitHub така че със сигурност снимки е имало доста по-отдавна . А и от снимката се вижда че явно вашият екземпляр е същият като на снимката коята аз имам , вие ли сте я снимали или някой друг ?
...Болгария, долгое время остававшаяся типичной аграрной страной... май и обратно натам се запътихме...
Тази снимка не е ли от тук?
ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ
Партньори: | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |