| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Някой да каже..  (Прочетена 4065 пъти)

0 Потреб. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен gruyo

• Квантов електрон
  • Публикации: 281
  • Населено място: София
  • Конювишки джентълмен
Re: Някой да каже..
« Отговор #15 -: 27 Април, 2016, 16:55:47 »
След  като   обяснихте  надълго  и широко , за какво са   тези  "гръмотресници"   вече  се  продават   .Хвала на такъви   балами !!!
Удрииии!!

Неактивен Dani.karakolev

• Блуждаещ електрон
  • *
  • Публикации: 0
« Отговор #16 -: 27 Април, 2016, 17:09:05 »
Да, някаква защита е но от толкова ровене из нета,освен цена друго по точно не разбрах,тоест по този номер и модел точно този не ми излиза а други близки до този номер! Някой ден ще отидат на пазара,но исках поне да съм наясно,не че с друга електроника съм но...

Така или иначе бяха за продаване,исках да зная само какво по точно представляват от обща култура,иначе за цена за тях в нета има инфо!
Й.Караколев

Неактивен ahedproductions

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1987
  • LZ1SWE
« Отговор #17 -: 27 Април, 2016, 19:03:13 »
Това с баламите не го разбрах... Трябваше да му кажем, че не стават за нищо, че да ги подари ли?
Лаборатория по електроника и радиотехника "Етер"

Неактивен Gabo

• Собственикът на Sandacite.com
  • Администратор
  • Квантов генератор
  • Публикации: 649
  • Населено място: Пазарджик
    • https://www.nesiprav.com
« Отговор #18 -: 27 Април, 2016, 19:26:54 »
Хайде стига се карахте, събрали сме се тук да си помагаме по един или друг начин.
Кой със съвет, кой с умения. Пък за какво ще ги ползват питащите - това е отделен въпрос.
Неприятно ми е всяка втора тема да е повод за нападки и обвинения. Сипете си по едно малко или си отворете една бира  :drinks:

Неактивен Dani.karakolev

• Блуждаещ електрон
  • *
  • Публикации: 0
« Отговор #19 -: 27 Април, 2016, 19:51:32 »
Това с баламите не го разбрах... Трябваше да му кажем, че не стават за нищо, че да ги подари ли?

Бих ги подарил,естествено,не съм търговец и това че продавам примерно нещо,не означава че и цената е твърда и няма място за пазарлък! Това с баламите и на мен не ми харесва но както и да е!Този който го написа може да ми звънне и да се видиме да му подаря останалите които не са продадени. Отивам да си сипя едно и наздраве на всички  :drinks:
Й.Караколев

Неактивен ahedproductions

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1987
  • LZ1SWE
« Отговор #20 -: 27 Април, 2016, 20:18:07 »
 :drinks: Едно наздраве и от мен с домашна и две резенчета хубава свинска осолена!
Лаборатория по електроника и радиотехника "Етер"

Неактивен ftest

• Квантов електрон
  • Публикации: 366
« Отговор #21 -: 28 Април, 2016, 08:33:23 »
Наздраве и весели празници!

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |