Оrigo, спри се бе човек!
В техническите раздели постовете са ти полезни, информативни и са помагали на много хора, но тук и на още някои места се се омазал до ушите, заедно с другаря червеноармеец. Не може да пишеш и да се налагаш безогледно за времена през които най-вероятно и не си бил планиран да се появиш
Разбира се, че имаш право на мнение по въпроса, но МОЛЯ не ни
го навирай пред лицата. Може и да изпадам в битовизми, но я ми кажи ти чакал ли си на опашки за маслини, банани, портокали и разни месни деликатеси? Чакал ли си да дойдат Новогодишните празници за да можеш (ако имаш късмет) да опиташ от тези неща? Защото Другарите само тогава отпускаха края на синджира. Знаеш ли какво е това ПОКАЗЕН магазин?
Извън кльопачката вече, знаеш ли какво е това ОТКРИТ ЛИСТ? Ако не знаеш да ти кажа - без него не можеше да навлезеш в зоната на около 20-30 км от границата на СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА РОДИНА за която толкова толкова копнееш и боготвориш. Така ДРУГАРИТЕ ни "пазеха" от лошото влияние на прогнилия запад.
И сега гледай как си противоречиш сам:
не са свестен материал тези които са зарязали родината си, и не знам по какъв начин във вашите очи изглеждат като такъв. Сега не искам да нарушам правилата на форума и да казвам защо на вас гнилия материал ви изглежда свестен. По време на османското робство защо е имало хора които са си дали живота за родината а не са махнали с ръка и да зарежат всичко и да се изнесат на някъде? Запишете го със златни букви където искате, ако ще го научите по този начин Трябват идеалисти за да се оправи държавата, трябва да се работи в нейна полза, с ясното съзнание че докато си жив ще си живееш като куче, евентуално може би и децата ти, но за внуците вече ще е по-добре
Значи от ТВОИТЕ думи излиза, че сравняваш "любимата партия" с Османската империя и "СВЕТЛИТЕ ВРЕМЕНА" на социализЪма (както казваше нашият любим Вожд) с турското робство
)) А и защо хората да трябва задължително да остават някъде, където всичко е наред и е тъй-прекрасно, за да оправят нещо??? А ти ги наричаш лош материал.
Ами какво да ти кажа, за хората е характерно да искат да живеят добре, и всеки сам може да прецени дали да си потърси късмета другаде или да излезе с голи ръце срещу танковете.
Ти помниш 1968 година нали, като един виден съвременник на тези времена? Аз защото не я помня, бил съм само на 2 години.
Е айде със здраве, че прихванах от вашата обща (с другара червеноармеец) словестна диария