| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: RFT Tonica  (Прочетена 3336 пъти)

0 Потреб. и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен gruyo

• Квантов електрон
  • Публикации: 281
  • Населено място: София
  • Конювишки джентълмен
RFT Tonica
« -: 02 Април, 2016, 15:38:03 »
Привет  на  компанията  с радост споделям  последната си  придобивка вече  "поправена " е  без  колоните де  че  там е за  гофри .Усилател 2х25 вата  с  учудващ  динамичен и  кристален звук  няма  разпукани  потенциометри и  превключватели .Учидващото е че   е с  траф 180 вата  на Унитра  което е  свръх запасяване с  ток , с радиото имах много  леки  терзания  но  благодарение  на  Митака  (Ориго ) се  оправих за  което имам да  го  черпя  ,Грамофина е със  сменена  доза  и  е  в  добра  кондиция  интересното  при  него е  вградената РИАА  ......следват снимки  Усилватела  го  кръстих умалително "Малкият Телефункен"  защото  въпреки 25 си вата свири  като ГФР  големият си брат
« Последна редакция: 02 Април, 2016, 15:44:00 от gruyo »
Удрииии!!

Неактивен origo

• Адронен колайдер
  • Публикации: 3509
Re: RFT Tonica
« Отговор #1 -: 02 Април, 2016, 18:38:11 »
Браво! Честито! Много се радвам за успешния завършек на ремонта. Да се радваш на новата си придобивка и да я ползваш със здраве!
Няма нищо по хубаво от старите телевизори, особено за хората които обичат да прекарват свободното си време зад телевизора а не на канапето пред него :) ... и когато вече за нищо не стават пак може да им се намери приложение :D ....

Неактивен gruyo

• Квантов електрон
  • Конювишки джентълмен
« Отговор #2 -: 02 Април, 2016, 18:54:32 »
 :hi:
Удрииии!!

Неактивен ftest

• Квантов електрон
  • Публикации: 366
« Отговор #3 -: 03 Април, 2016, 10:16:25 »
Впечатляваща придобивка, поздравления!

Неактивен gruyo

• Квантов електрон
  • Конювишки джентълмен
« Отговор #4 -: 03 Април, 2016, 10:32:19 »
Много  благодаря , мисля че  ще  намеря  и  дек  за  нея  но  да  не  мине котка  път
Удрииии!!

Неактивен ftest

• Квантов електрон
  • Публикации: 366
« Отговор #5 -: 03 Април, 2016, 10:37:33 »
Успех в търсенето!

Неактивен gruyo

• Квантов електрон
  • Конювишки джентълмен
: RFT Tonica Вече комплект
« Отговор #6 -: 05 Април, 2016, 19:18:55 »
С радост споделям  снимките   има си и дек към комплекта .Е има  нуждаот  профилактика  по  механиката  но  ...... :alko: :alko: :rofl: :rofl: :rofl: :drinks: :drinks: :drinks:
Удрииии!!

Неактивен rolling_heads

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1947
  • Населено място: Пловдив
« Отговор #7 -: 05 Април, 2016, 20:34:14 »
Във Викиват има гофри, провери дали има твоя размер. Могат да ти ги изпратят със спедитор.

Неактивен gruyo

• Квантов електрон
  • Конювишки джентълмен
« Отговор #8 -: 05 Април, 2016, 21:04:44 »
Да  благодаря ,  но  първо да  разглобя  колонажа и да  премеря  точно за  какво става  дума . Че и и дека е  за  правене  особено  по "Фасадата " и  май е  за  ремъци  и знам ли за  какво  но поне   електрониката  реагира   ,чакам  почивника  да  видя    ....но  кефа е  голям  :drinks: :drinks: :drinks: :drinks:
Удрииии!!

Неактивен Runtav69

• Квантов електрон
  • Публикации: 133
  • Населено място: Sofiq
« Отговор #9 -: 05 Април, 2016, 22:07:18 »
Гофри в София от мегавойс намират се на мария луиза до един хотел са . Малко по нагоре от лъвов .
Бат Сашо :)

Неактивен gruyo

• Квантов електрон
  • Конювишки джентълмен
« Отговор #10 -: 06 Април, 2016, 00:55:58 »
Благодаря  на всичките  които се загрижиха за  гофрите  МИ
Удрииии!!

Неактивен gruyo

• Квантов електрон
  • Конювишки джентълмен
« Отговор #11 -: 09 Април, 2016, 15:24:52 »
С голяма радост  мога да  кажа че  и дека е  поправен, на запис  не  съм  го  пробвал  но и не  ми трябва   и така  ми е  достатъчен!!!
Удрииии!!

Неактивен gruyo

• Квантов електрон
  • Конювишки джентълмен
RFT Tonica
« Отговор #12 -: 29 Април, 2016, 18:03:24 »
Надвих си на  мързела и свалих  говорителите да заминават на ремонт  ето и  малко снимки отвътре  ,отвих   маса винтове  ...мъкаа на всеки  говорител има по 8 винта и повечето  на  куци места  луда работа с една дума
Удрииии!!

Неактивен origo

• Адронен колайдер
  • Публикации: 3509
« Отговор #13 -: 29 Април, 2016, 20:01:31 »
Крушката от мигач част от филтъра като някаква защита ли е или е сложена само за мащаб?
Няма нищо по хубаво от старите телевизори, особено за хората които обичат да прекарват свободното си време зад телевизора а не на канапето пред него :) ... и когато вече за нищо не стават пак може да им се намери приложение :D ....

Неактивен gruyo

• Квантов електрон
  • Конювишки джентълмен
« Отговор #14 -: 29 Април, 2016, 20:20:41 »
Дават я  като защита за ВЧ  говорител   но  като  поправя  другите  ,  имам идеи   като  например  да  махна   крушката и да  пусна единият  бас  с филтър  от  първи ред   и така  ще  стане 4  ленти  колоната  така са ми Сабите ...........ще се  тества  има време
Удрииии!!

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |