Тествах и втора лампа , която съвсем мъгляво светеше и нищо не се виждаше,направо беше дефектна. Със голяма играчка се опитах да я подкарам , като надух доста отоплението - на 12V .Ето видео:
Нещо не беше наред на тази лампа още от начало , защото много се затопли и почна да мирише на изгоряло, А и светлинната индикация ми беше чудно защо е както трябва , след като на извод 1 на анода не съм подал захранване. Впоследствие нещо се повреди , взе да черпо огронма консумация в анодната верига , напрежението на анода падна на 50-60V и не позволява да се регулира. Ето в момента какво изображение дава:
И така тези лампи не ми трябват , давам я първата , перфектна е както виждате EM80 VALVO (означил съм я като Ф1) за 30 лв., като бонус който я желае подарък към нея подарък втората EM80 (означил съм я като Ф2) видео, но освен за украса за нищо не става, защото тази светлина в момента която дава е за сметка на много огромна консумация. Който реши за тази сума ще си има 2 лампи - една в доста добро състояние и още една за спомен.
Пишете ми на лични ако някой я желае или се свържете с мен :0878650456