Вече съм напълно готов . От една галета превключват шест вида товар върху анода .
Включително и изходен траф , с говорител . , съм сложил . Генератор с два транзистора съм направил на звукова честота - 5- 6 кхц Пускам си го към решетката , ако е подходяща лампата . Отоплението - е от 0 до 55 волта . Плавно регулиране , прав ток . Оставих и опция да превключвам 6, 3 волта , от мрежовия . Два изправителя от 20 волта до 320волта - регулируемо - стабилизирано .
И още един за първа решетка от 0 до 25 волта . С три трафа съм , щото ме мързеше да мотая нов такъв . С акордски траф съм за анодното . Оттам и 6 , 3 в . С трите системи меря всичко . Аноден ток . Катоден ток. Напрежение на анод , втора решетка , отопление , първа решетка..
С две електромеханични защити от руски мултицет - ги ползвам за токови защити на анодното и втора . Като съм ги преправил ,де . При пуск има опция за включена последователно 40 вата лампа .
И ако преценя че всичко е наред - я късирам . .Комуникациите на цоклите реших , че е най прегледно с букси и щекерчета. Лесно и бързо - а и прегледно .
Това е . Няма да го пипам повече , върши ми прекрасна работа . И няколко снимки с 6П36С :