Ето и моята схема:
Отоплението при нея с ECC82 няма нужда от повдигане нито от симетриране, само единия край примерно краче 4 на всички лампи се заземява към шаси и толкова (но като казвам краче 4 нямам предвид всяко четвърто краче да ходи на шаси по отделно а просто кабела който отива до четвърто краче на всички лампи да е свързан в една точка към шаси). Анодното сега е високо на ПХ, но като се натовари ще клекне до 280 - 260 волта така че се очаква схемата както съм му я дал да е добре, а и дори да е малко по-високо вреда няма, ECC82 има запас по мощност, и да й се вдигне тока няма никакви ядове, може само да се наложи тока на крайната да се понамали малко ако клипва асиметрично заради насищане на трансформатора, но щом е пирински това са едни от най-хубавите български изходни трансформатори и държат.
Приложената схема съм изпълнявал няколко пъти и се представя много добре, изключително невъзприемчива е към брум поради нискоомните вериги и дори при изпълнение „във въздуха“ дори без метално шаси в изхода е гробна тишина.
Анодното трябва да е прилично филтрирано обаче, мисля че с дросела който имаш и по 47 микро отпред, и след него пак толкова ще свърши прекрасна работа.
После може да пробваш и крайната лампа в пентодно свързване за по-голяма изходна мощност, но мисля че и в триодно ще изкара пре достатъчно за нормално силно слушане в голяма стая.
Насреща съм за всякакви въпроси и помощ по схемата.