Не знам какво да кажа. Случайно попаднах на тази информация докато гледах новините на запис. При мен е зор да се гледа пряк ефир. Много накъсва и прекъсва и не става. Реших да споделя с вас защото може, да кажат нещо интересно за историята. Иначе не знам. Колко е ценно това, което ще покажат. Но може самите те да си качат запис от предаването в тубата. Често съм попадал там на записани предавания, но не знам самите телевизии ли ги качват или други. А и факта, че ще го запишеш е достатъчен. Дори и да не го качваш, ако трябва за в бъдеще нещо ще има от къде да се погледне от сандъкчиите. Предполагам и други съфорумци ще гледат и ще споделят дали е имало ценна информация. Само да кажа това е единствената обществена телевизия дето може, да се гледа по нета зад граница. Другите нямат транслация по нета зад граница. Някой да не помисли че правя няква реклама. А аз само новините гледам за да съм в час какво става. На запис само за директно е немислимо. Така че чакаме, да споделите какво е било. Аз мисля мога да го гледам после на запис, те май го качват в сайта си.
П.П. Габо, писали сме едновременно. Сякаш съм те усетил и написах последните 3 изречения.
В крайна сметка никой не ние турил чатала, да се водим по една медия. Ако има нещо интересно има. Ако не пускаш по магистралата от тук влязло, от там излязло и толкоз