Кита с STK-то от Елимекс му се облизвам от доста време заради ниската цена и аз.
100% е ментак. Като го видя тоя хубав надпис с бяла боя е "кристално ясно"/ "искрено и лично".
Елимекс са пословични с продажбата си на евтини силициеви елементи с не доказан даже и не заявен произход, те за това са и безумно евтини де. Ако търсиш евтиното е сигурно, че няма да е качествено. То и доста от скъпите вече не са качествени та е въпрос на лична преценка кое да се купи.
По отношение употребата на горния кит, ако ти се хвърлят 30 лъва в неизвестна посока, ще е интересно забавление.
На 1-во място на такъв чип, не бих му подавал захранващо напрежение над 1/2 от дадено по каталог. Тоест, мисля че това чудо ще е безопасно да работи на 25в двуполярно захранващо.
И след като това условие го изпълниш, ако свирне качествено, би ми било интересно да го отвориш и да покажеш какво има вътре- пластмасовия капак се реже отпред - много внимателно със скалпел- без да се позволява на острието да влиза по дълбоко то дебелината на пластмасовата стена, която е към 1мм макс, за да не се наранят голите елементи вътре.