Здравейте! Може ли някой да ми помогне с информация?
Първо да попитам къде точно се свръзва крушката (тези вълнички на схемата са ми непознати), защото явно някой го е ремонтирал и е сложил крушка 6,3V. Естествено я е вързал на друго място, а не както по схемата.
Второ: Сигурни ли сте, че отпред е бил със златиста боя? Този който оправям в момента си беше с бакелитов цвят. В момента в който го сложих под топлата вода със сапун и стана целият като сребърен (някак си придоби бяло покритие), което се лющеше добре само с твърда четка.
Трето: Белият кант в момета е едно улейче. Поставя ли се в него нещо бяло (гума например), или самият улей се боядисва в бяло?
Четвърто: Как чистите шасито и променливия кондензатор? В момента цялото е в лепкава прах и тук-там ръжда. Ако използвам вода се страхувам, че ще ръждяса още повече.
Пето: Стъклото за скалата. Някои знаци от принтнатото от вътрешната му страна направо се разпадат. Дори не дават да ги докосвам. Смятате ли, че мога да пръсна един слой безцветен лак и да ги запечатам колкото са останали, защото при сглобяването ще се изтъркат тотално? Дори не мога да го измия и да го обезмасля преди пръскането...
Имам още въпроси, но по-нататък. Искам да стане като излязъл от завода (почти
)