Коментиращите в тази тема , очевидно им е мястото в този форум.
На някои ако не му е мястото тук, нарушава правилата достатъчно брои пъти и системата сама го изхвърля.
Относно Западната и БГ- стара техника, ми се струва смешно да се формират агидки в продкрепа на едното и другото, понеже не сме ритнитопковци, да не се обиждат ритнитопковците.
Лъчо Минков очевидно притежава стари БГ Приемници и си ги ремонтира като влага пари време усилия и кеф- свои и на колеги от форума в този процес. Това ако не е любов към Старата БГ Електроника, не знам кое е.
Ориго от своя страна е доста крайно пристрастен към БГ Техниката и си я обича с всичките и недомислици и дефекти такава каквато е , просто защото си е наше производство и е вложен неимоверен труд в ония години за да я има , а днес даже и толкова не се прави в БГ.
Аз от своя страна както и горе препиращите се 2-ма колеги и приятели, имам стара техника и БГ производство и Чуждо производство.
Както аз така и те 2-мата знаят, че не всеки апарат е проектиран идеално или даже близко до приемливото. Има Немски приемници по- ремонтите, на които съм хвърлил толкова майни колкото бакшиш за целия си стаж. Има БГ приемници и то от сполучливите модели като Ботев, Мелодия, Акорд и тн, които са отнасяли същите пожелания от мен и от колегите.
Мисля, че и 2-мата сте разумни хора. Не си губете времето и нервите в безсмислени препирни.
Единия си обича нашенското, няма значение какво му е качеството. Другия Предпочита чуждото щото е марково. В СЛУЧАЯ, и двамата не сте честни към себе си, щото имате апарати и от нашето и от чуждото производство и си ги държите и поправяте понеже ви ХАРЕСВАТ.