Сега вече търсенето се усложнява, защото не знаеш колко са зъбите на частта с по-малък диаметър, тъй като тя е по-надробена. Точно тук ще ти потрябва модула, който ти по-рано днес изчисли. Ако не си се сетил сам: Трябва да измериш радиуса от оста на счупеното колело до средата на зъба на това, в което трябва да се зацепи. Умножаваш по две и делиш на модула, за да разбереш колко са зъбите в частта с малък диаметър на колелото. Докато ти публикуваше снимките, тъкмо писах едно дълго мнение с доказателство, че дори на китайските зъбни колелета, дето ги слагат в играчките, модулът е действителен, може и да си го прочел, само че сега по-важното е, че ти трябва колело с 2 диаметъра, и често казано не знам дали изобщо ще намериш такова с точния брой зъби и в двете части на колелото. В никакъв случай не взимай тези от ebay с модул 0,5, тях ги слагат масово по детските играчки, аз имам най-много от тези и дори без да мериш се вижда, че зъбите им са по-големи и няма да станат за тази цел. Освен това, като гледам, оста за това колело е доста голяма, май ще трябва да разширяваш тази на колелото, което намериш. Няма да е лошо да измериш и нея.