Браво! Добре ти се е получило! Ама ти и при двата ремонта ли сменяш АЦП? Идва въпроса какво правиш с тоя уред че все му гори АЦП-то, или просто може би е боклук и няма защити защото всеки нормален дори нисък клас уред има защита до 250 волта променливо напрежение на всички обхвати и на практика такива неща не им се случват. Използвам UNI-T M890F от 99та година. Много стабилна изработка няма НИЩО общо със съвременните уреди от същата фирма. Та от 99та го ползвам, и повярвай ми аз 99та година бях на 10 години, на практика това е уреда на който съм се учил, какво ли не е видял включван е към ел. мрежата на всички възможни обхвати абе кошмар и въпреки това до ден днешен е в пълна изправност и ми служи вярно, и съвсем точно си мери ВСЕ още за неговия клас на точност, сверявал съм го с лабораторни уреди. Напоследък взе превключвателя да не контактува добре на някои обхвати, трябва да го отворя да видя дали е само въпрос на почистване или се е износило златното покритие. Та мисълта ми е че може би тоя мултицет не заслужава усилията които влагаш в него.