Силно са надделяли негативните настроения при теб. Няма да коментирам състоянието на държавата и повечето неща в нея защото ти си казал каквото има да се каже и аз го потвърждавам. Но не си прав за това че няма да има ефект от няколко обаждания, остави тогава съседите щом са лекета, сам ти се обади, но не подхождай прекалено нападателно говори като с приятели, повечето хора които работят в тези дружества сами по себе си не са лоши и не биха ти отказали да се отзоват в случай на необходимост, поговори си с тях, обясни им какво е положението, нека изпратят някого да види, проблема може да се окаже много повече от прост, може да е една единствена лоша връзка нейде. После само ще се смееш като гледаш назад във времето колко нерви си потрошил и колко време си се мъчил и си наливал пари за ремонт на електроуреди, а въпроса е бил съвсем прост. Съвсем сериозно мисля че проблема ти може да бъде решен, на много хора е бил решен подобен проблем. Не бъди сигурен че проблема е в таблото дето е във входа, може да е някъде във външното табло пред блока което си е собственост на енергото. 60 волта разлика земя - нула е абсолютно недопустимо и немислимо, така че разговаряй с хората преди да е станало късно. Съвсем сериозно ти говоря, това е лоша връзка която в момента грее и се окислява още повече в един момент може изцяло да прекъсне и тогава ще ти дойдат 400 волта в контакта в къщи както и корпусите на уредите ще ти се офазят, е тогава ще стане истинската катастрофа и нито разделителен трансформатор ще те спаси нито нищо, ако не ти се запали апартамента ще е добре. Съвсем сериозно, вслушай се в съвета ми подай сигнал и разговаряй с хората като с хора, такава ситуация НЕ Е НОРМАЛНА за града а и на тях не им е за пръв път да отстраняват такъв род проблем, за тях това е рутинна работа, но няма как да ти го оправят без да знаят че съществува проблема. Голяма част от вината за сътоянието на държавата е в самите хора които са вече отчаяни и дори не се опитват да предприемат действия за нищо.