Под кондензатора 10 микро пак е доста тъничка масата, отпусни му надолу още 5 милиметра за маса, не трябва да се пести в тия случаи. Не знам защо си пусна покрай ушите двата съвета за това да си оправиш футпринтовете (основно на кварца е това което виждам че не е наред) и да сложиш блокиращи кондензатори по най-краткия път между + и маса. Това че си разредил елементите около кварца не променя факта че е хубаво да се вижда в слоя „бял печат“ какви са истинските размери на елементите, така се намалява шанса за грешка при разполагането, не говорим дали ще се произвежда по ръчна или каквато и да е технология и че няма да има бял печат, важно е във фазата проектиране да се виждат за да ги разположиш добре с необходимите им отстояния. Но това не е най-важното, не знам защо не слагаш блокиращите кондензатори, ако си мислиш че не са важни и ще минеш без тях - грешиш. Иначе останалото изглежда добре, но не съм го проверил 1:1 по схемата, като се отвори повече време ще го прегледам за евентуални грешки.