Е хайде не ми обяснявай че 5 единици в младшия разряд са нормален дрейф! Освен това обхвата е макс 2 милихенри, т.е. може да мериш 500 микрохенри където вече грешката няма да ти е 0.25 процента. Мен живо ме интересуват стойностите на индуктивността основно в диапазона до 200 микрохенри, та уреда и в този си вид не ми върши никаква работа, а като прибавим към това дрейф 5 единици, ами представяш ли си аз меря 10 микрохенри, дава ми дрейф 5. Искам да кажа че уредчето е далеч от полезно за радиоелектрониката където именно тези стойности ни вълнуват, милихенри и хенри са само в захранванията и то на 50 херца, даже в ключовите захранвания има индуктивности под 100 микрохенри. Не виждам за какво ще ми служи такова. Иначе на Билян уреда в първия пост му видах характеристиките и е доста арно, далеч по-различно и с други обхвати, много по-полезно. Така че като си се засегнал на тема китайци ок, уреда е ок макар че тоя дрейф не е добре, ама обхватите му не ми вършат работа. И ако без дрейфа ми служеше поне ориентировъчно, сега още по-малко ми служи.