Художника който я е рисувал изобщо не е бил в час, важното е че лесно може да се оправи, просто трябва да се направи огледален образ на картинката по хоризонтала и готово - стават десни ръцете. Е не знам дали тая картинка не е част от цялата визия на форума и да не е възможно да се пипа отделно... нека админите да кажат. А нека да използвам и аз темата за един въпрос и идея към администрацията на форума: В някои форуми има защита докато пишеш мнение ако се опиташ да отвориш друга уеб страница в същия таб или да се върнеш на предходната или нещо такова излиза прозорец с предупреждение че ще се загуби написаното и иска потвърждение че искаш да напуснеш страницата. Това го няма в нашия форум, и си мисля възможно ли е да се добави такава функция, защото много често ми се е случвало докато пиша мнение да натисна някой грешен клавиш например таб, и докато се усетя какво се случва вече съм натиснал още няколко клавиша пишейки и се връщам на предходната страница или нещо подобно с което се загубва написаното, когато това се случи в края на по-дълго мнение става крайно неприятно, та това е предложението ми ако е възможно да бъде въведена подобна функция. Например в DIY Audio има такава функция и няма ядове с такива грешки.