Колеги нека да ви кажа и аз какво мисля по този въпрос нещо .Но преди това ще дам точната цена на 1квтч за абонатите на EVN
Дневна х 0,20545 лв 1квтч Нощна х 0,14025 лв 11квтч
И да допълня че това не е тайна . Изпратете имеил на вашия доставчик и ще ви отговорят
Яд ме хваща на всички участници в тези митинги. В момента обслужват политически интереси . Още повече че всеки има достъп до електромера си. След нова година се чух по скайпа с един приятел който живее в Чикаго . Разговора ни започна с това той ме пита защо над вас се прави геноцид . Тогава го питах колко струва при тях 1квтч ток .Отговора 15цента. С две думи колкото у нас . С тази разлика че неговата заплата е 3000 долара. Бих щастлив ако тези участници в митингите имаха искания за заплата поне 1500 лева. Тогава нямаха да имат проблеми такива проблеми. Да питат управляващите защо това не става след толкова години. В една фирма един испанец носи работа на ишлеме свързана е с леката промишленост. Заплатите на хората в нея средно 400-500 лева. Аз съм убеден че в Испания има достатъчно безработни но там трябва да плаща много повече. Затова се сдушват с нашите нови капиталисти и печалбите са огромни. А нашите политици и управници са се хванали за тази мижава минимална работна заплата. Дилемата е такава тъй като те не искат да произвеждаме и продаваме готови изделия . За тях търговийката е по изгодна носи по добра печалба без вложения. . Работната заплата няма да се вдигне . Тогава и тоя испанец понеже няма далавера няма да дойде. Освен това и квалификацията на труда е проблем. Тъй като в първия момент няма да има голяма разлика между заплатата на висококвалифициран специалист и тази на чистача ром на улиците. За това управниците не се хващат на тази игра. Вдигнат пенсиите и заплатите с 10 процента за 4 години. Тя инфлацията ги е изяла 100 пъти.А сега тези митинги прехвърлят напрежението в друга посока други са виновни. Аз също платих 250 лева но съм си проверил всеки консуматор с контролен електромер. Е изяждаме си тока. Прегрешението на EVN към мен е само 50 лева защото предишния отчет е на 19 декември а последния на 24 януали при дневна консумация 6,80 лева .Сметката е точна. Сега пък през февруари ще е по малко. Това че и при тях има много далавери не се съмнявам ами нали и те са българи. Сега след тези митинги бъдете сигурни че проблема с АЕЦ Белене отново ще влезе в народното събрание . Тогава тези които искаха този безмислен референдум ще посочат недоволството на народа от високите сметки . И централата няма да се учудя пак да започне да се строи с цел никога да не бъде построена. За да носи добри комисионни . Тези митинги именно това ще донесат. Няма да се учудя ако организаторите им ги видите на добри служби за награда.