Това ли е :
http://www.origoangelohrol.hit.bg/
Да Валери, това е сайта
Биляне не се пули, сайта съм го правил когато бях 10-ти клас и всичко вътре е ташак
Правен е с майтапчийска цел както надявам се си личи, иначе схемите са истински, ШИМ-а работи супер, за простичка схема като нея, като се изключи факта че slew rate-а та този операционник е нисък и поради това мосфета грее повече от колкото му се полага, останалото е ОК. Усилвателя също е елементарен но работещ, естествено с тези транзистори не изкарва тази мощност и не е никак добра идея да се захранва на +- 45 волта ако се ползват тези 100 волтови транзистори че ще има фойерверки. Спомням си бях преработил едно импулсно захранване от компютър да дава +-45 волта за захранването на усилвателя, в последствие транзисторите естествено отпукаха, дадоха на късо захранването и порати това че при преработката беше отпаднала защитата от късо съединение, захранването също гръмна
еех времена, какви спомени навяват тез схеми
Иначе и аеройонизатора от млад конскруктор е реализиран и си работи, и камиончето тролей също, бях му сложил моторче от касетофон за задвижване и от дебел мостов кабел бях изработил токоприемниците, и бях опънал истински медни проводници от оголен звънчев кабел за „контактна мрежа“ от хола та чаак до кухнята. Камиончето вървеше прекрасно като истински тролей придържайки се към контактната мрежа, само съжалявам че по онова време нямах снимачна техника с която да му направя видеоклипче, сега е много малко вероятно да разпъна цялата тази постановка за да го снимам