@ Мано
Истинския препарат против мухъл като го напръскаш и го сваля моментално, пред очите ти докато остане здрава основа отдолу, била тя боя или друго и никога повече не се появява там понеже остава от химикала и убива спорите... При мен с Антимухъл имаше зверски резултати около джамовете... Ако там не намерите ефектиен, прати едно кашонче ОТ БГ по някой или по автобус. Където съм напръскал, пак не е е поникнало а условията са си същите. Анти мухъл като го прускаш и мирише на белина, яко доакто траепе гадовете , описано е че се отделя еди какъв си газ докато се свързва с тях по химически път. ПП, Пръскаш яко, докато потече и потича и мухъла с него.
Бих ти препоръчал да не го махаш целия мухъл обаче... В шабско има една врътка с наемите, че като се изнасяш и Хазяйна се опитва да намери винаги някакъв косур , за да НЕ ти Върне Кауциона- което знаеш какво е (наем за няколко месеца и не е малко при техните цени), НО при наличие на мухъл Спокойно може да го осъдиш, че не си е ремонтирал жилището и Те принуждава да живееш в опасни Условия. Всъщност То горното важи и в момента и , задълже хазяйна ти трябва да вземе мерки, а не ти да купуваш кабела , по български ами той/тя... Даже мисля си задължен да го уведомиш ако има такива проблеми. И ест , хубавото на Швабско, не може да те изхвърли ако си редовен платец, но тез неща ги казвам повече за публиката, предполагам вие си ги занете.
+ Май ще ти трябва и Влагоуловителен уред да пускаш... който ти събира канички с вода.