Мариане, честито за новата придобивка! Аз пък се снабдих с дълго чакания Ботев М462. М463 вече имам, та вече и по-старото братче се появи.
Лошото е че са му повредили скалата, та молбата ми е за малко помощ евентуално....
Плата на акустичната дъска ако го изпереш, рискуваш шперплата да изметне и да ти създаде излишни грижи. Аз специално го отлепвам, пера го с meglio, че най-добре чисти древни мърсотии, а после преди да е засъхнал достатъчно го колосвам и го качвам. Ако се справиш добре, изглежда като все едно, че не е свалян. Обикновено, номерът е, да не се набръчка плата при гладенето и да изкриви шарките, после като поизсъхне от колата е лесно. Успех!
п.п. В София пък на прочутия "Женски пазар", барнах едно магазинче в което има платове за челни панели. Разнообразието е впечатляващо, ще трябва да взема да кача разните десени ... Лошото е, че няма по много и други хора го знаят и понякога едно има друго няма, не се знае кога кое е налично. Хубавото е, че доста често мъкнат отнякъде ( от чужденеция предполагам) стока и винаги при редовно ходене може да изпадне някой десен който е подоен или подходящ. Аз вече се снабдих с няколко вида. Цената за линеен метър варира - 10/25, лева като обаче топчето е почти 2 метра дълго. Води се някаква "рехава дамаска", но за съжаление, такава като на нашите "Ботев", "Мелодия", "Орфей" няма.