Колега, аз дори не знам кое е греца, как да обяснявам да ми смени еди кое си като даже не знам кое е и каква е ролята му.
Най простото, като ме попита защо да го сменяме аз какво да обесна?
За това исках да ми разясните нещата. Тия неща ги бях чел някъде по форумите и за студио 2 само че така и не схванах нещата. И двете ми студиа исках да са в оригинален вид, сменени са им всички кондензатори, занулени изходи и регулиран ток на покой. Засвириха уникално и вече го няма гадното пърдене от тонколоните при усилени корекции на баса.
Преди съм имал РС201 и му бях вързал 4 колони ОТМ 1-12 8 омовия вариант и скалата на радиото премигваше
По мощен от студиото съм далеч от мисълта че ще стане, но поне 2×20. Някъде бях чел че кутията на УС221 е ниска и не можел да се сложи по мощен траф. Това не е така, бях ги сложил двата усилватела един до друг и студиото е 5-6мм по високо, но и самите крачета са му по високи. Така че мисля че може да се сложи траф от студио .
Поздрави колеги, радвам се че има и други любители на марката, а не да ми обясняват че за нищо не ставал тоя усилвател и да съм си купил японски..