| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Ето на какво попаднах в гората  (Прочетена 1637 пъти)

0 Потреб. и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен ONZI

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1039
  • Населено място: Севлиево
  • Митко Матев 0886739549
Ето на какво попаднах в гората
« -: 01 Октомври, 2014, 21:34:02 »
Бях тръгнал за гъби в гората и попаднах на това;
Нямам думи...

Неактивен Deltichko

• Квантов електрон
  • Публикации: 261
  • Населено място: София, Царовището
  • Антон Оруш - колекционер на БГ техника
Re: Ето на какво попаднах в гората
« Отговор #1 -: 01 Октомври, 2014, 21:42:42 »
В жк Лагера има една улица. Тя има край. След това започва гора от дървета и храсталаци. После по-гъста гора, през която се върви доста дълго, почти без пътека, и накрая се излиза на изоставена и обрасла жп линия близо до ТЕЦ-а в Земляне. Там има такова находище. Имаше го още през 2002 г., когато за пръв път отидох там.
И онова там, и това тук изглеждат зловещо.
Антон Оруш - колекционер на БГ техника - за връзка: e-mail: anton_orush@abv.bg | GSM: 0896 625 803 | lat. 42° 70'; lon. 23° 33' | МС/ТС, 1950s | 1000 Sofia, Bulgaria

Неактивен ONZI

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1039
  • Населено място: Севлиево
  • Митко Матев 0886739549
« Отговор #2 -: 01 Октомври, 2014, 22:03:19 »
Поне да бяха си разчистили отпадъка.
Сега изглежда като пир на чудовища.
Успях поне да събера някой друга лампа

Неактивен Gabo

• Собственикът на Sandacite.com
  • Администратор
  • Квантов генератор
  • Публикации: 651
  • Населено място: Пазарджик
    • https://www.nesiprav.com
« Отговор #3 -: 02 Октомври, 2014, 11:22:48 »
За бай мангал е най-важно 'жилязуту', няма значение дали ще го 'бере' от шахти, улични стълбове, стара техника или нещо друго  :batt:
Ама пусто като скрападжийската мафия издейства отмяна на закона, че само фирми имат право да предават метали, щеше да се ликвидира поне голяма част от такава съсипия.

Неактивен miroton

• Квантов електрон
  • Публикации: 133
  • Населено място: Пазарджик
« Отговор #4 -: 10 Октомври, 2014, 17:03:48 »
Добре ако не ги счупят и изкарат каквото им трябва какво да ги правят цели?

Неактивен ditronix

• Квантов електрон
  • Публикации: 421
  • Населено място: Провадия
« Отговор #5 -: 10 Октомври, 2014, 21:45:45 »
Габо, преди година-две пак имаше такива напъни-за цветните метали. Отивам при един-имах десетина кила мед от изгорели трафове, събирана през годините. Оня ми вика -по 6 лева! Кви 6 лева бе? Ами без фактура толкова! А имам фирма. Викам му ще ти издам фактура! Много сложно било,договор трябвало,куп разправии. Теглих му една майна и си прибрах боклука обратно. След седмица-две минава един мангал и ми вика "Бате,нямаш ли някой акумулатор?" Питам го какво ще го прави,а той щял да го носи на отпадъци! Имаш ли фирма-питам. Ква фирма бе, майтап ли си правиш! Казах му че имам мед, вика "Давам ти 6 лева на кило!" А сега де? Извадих две бири и накрая се оказа,че манго носи медта на същия идиот и оня му плаща на него по 6,50-7 кинта! И как тогава няма да е така? Сега заради патакламата цените паднаха с 20% и прекупвачите ще си омажат ръчичките! Това е.
DRL  модули за всички видове автомобили!

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |