| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Един ден в Одрин  (Прочетена 8325 пъти)

0 Потреб. и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Radio208

• Квантов генератор
  • Публикации: 510
  • Населено място: Пазарджик
Re: Един ден в Одрин
« Отговор #15 -: 14 Септември, 2014, 12:58:08 »
В Одрин има ли битак ?
Какво е положението с предлагането на радиотехника на турска територия ?  :drinks:

Активен chav_chav

• Квантов генератор
  • Публикации: 630
« Отговор #16 -: 14 Септември, 2014, 18:13:39 »
Снимки правих съвсем малко и са лични.Има достатъчно снимки  от Одрин тук по сайтовете.
По отношение на паркирането-не съм търсил платени паркинги .
По отношение на музеите-не съм посещавал.На границата ми изядоха времето за посещение на голямата
джамия Селимие.Като застанете с гръб към кюфтенцата на Хюсеин уста ,ще видите една по-малка джамия
Бурмали джамия.Абстрахирате се от всичко и ще се възхитите на човешките  дух да твори.Особено ако е залята от силна слънчева светлина.Сякаш е нещо извънземно.Постигнат е ефекта.
Сега нашата шуменска Томбул джамия ми се вижда прекалено семпла.
За посещение на православен храм-нямах достатъчно информация къде са двете църкви.
Следващия път ще е с едно преспиване на хотел в самия Одрин-кеф цена няма.Беше ужасна жега.
Затова се отказах от шкембе чорбата.
Търсих борсата за перилни препарати но не я намерих веднага и се отказах.От там посетихме едно суперче от типа на Пени-KILER.Не си купувайте от гигантските  смокини ,не стават.И последна спирка
беше  KIPA.От там взехме баклавичките и другите сладки неща.Направи ми впечетление щанда за месо
Сравнително свит е и то по обясними причини-липсва свинското.Освен другите брашна имаше и брашно
"чавдар" .Това е ръжено брашно.Иначе МОЛ-а си е на ниво и пълен с българи.
По отношение на забрадките ,по-вечето са забрадени.Това си е тяхна работа .На мен не ми пречи.
На пазара гледах една забрадена кака с дънки ,явно някаква патронка как набива канчетата на двама
работника, съвсем не беше по каноните.
В мола си признахме ,че сме скапани от жегата и впечатленията и решихме да се прибираме.
На границата им се видяхме доста съмнителни,на пазар ходили а колата им не е наблъскана със стоки.
Надигаха и тенекийте на комбито и се успокоиха.Другия феномен ,че в началото на Шуменско ни спря
митническа полиция ,и тя ни провери и останаха много разочаровани"А бе минали сте безмитния мага-
зин,що поне цигари не сте си купили!"Ама не си купихме,напук на тях ,за да няма после"ама кво ше прайм сега"
Другия път -шкембе чорба и тава джигер задължително.!
За един ден не става ,не стига.
Няма битак като нашите.

Неактивен RETROTRONICS.info

• Квантов електрон
  • Публикации: 335
  • Населено място: София
« Отговор #17 -: 21 Септември, 2014, 00:23:00 »
А, де, и ние това се чудим !

Освен изброените причини, може би и защото ако имаше такава тема, колегата нямаше да чете "БГ Мама" и да изпълнява ролята на "щатен носач" ;)  :D

За Одрин не знам, но Истанбул:

18560-0

битака Ферикьой - за разлика от София, комшийте не са от ранобудните - към 8 часа сергийте тепърва започваха да се пълнят.

18562-1

"малко" фото-техника

И по нещо за любителите на радио апаратите:

18564-2

18566-3

18568-4

18570-5

18572-6

следва продължение ...

Неактивен Валери

• Модератор
  • Адронен колайдер
  • Публикации: 3930
« Отговор #18 -: 21 Септември, 2014, 08:24:24 »
Хм, непознати ми изглеждат тези радиоапарати, да не са си турско производство  ::) ?

Неактивен gmateev

• Квантов електрон
  • Публикации: 142
  • Населено място: Пловдив
« Отговор #19 -: 21 Септември, 2014, 15:53:39 »
Освен изброените причини, може би и защото ако имаше такава тема, колегата нямаше да чете "БГ Мама" и да изпълнява ролята на "щатен носач"

Този тъпизъм не го разбрах, ама карай да върви, на всеки  писач с ментален проблем му е простено....
Факта, че медузата е оцеляла 700 милиона години без мозък, дава надежда на много хора....

Активен chav_chav

• Квантов генератор
  • Публикации: 630
« Отговор #20 -: 22 Септември, 2014, 14:07:50 »
Кач пара са апаратите от последната снимка?

Неактивен PDM

• Квантов електрон
  • Публикации: 394
  • Населено място: Велико Търново
  • LZ2PDM
« Отговор #21 -: 23 Септември, 2014, 20:44:10 »
Бих се обзаложил, че единият апарат е български!

Неактивен Radio208

• Квантов генератор
  • Публикации: 510
  • Населено място: Пазарджик
« Отговор #22 -: 01 Октомври, 2014, 08:56:14 »
След спирането на средновълновия предавател на ТРТ - Чаталджа, на битака в Истанбул може да се появят повече от един български лампови "изселници", като "Христо Ботев", Комсомолец, Пионер и други.

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |