| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Проблем с логването  (Прочетена 6445 пъти)

0 Потреб. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Eltehno

• Квантов електрон
  • Публикации: 396
  • Населено място: Свищов
Проблем с логването
« -: 28 Юли, 2014, 21:25:52 »
Днес реших да вляза в сайта и да видя това-онова, но пръв път го направих от на синковеца таблета. Влизам в сайта и естествено искам да се логна с моето потребителско име и парола. До тук всичко е ОК. Пиша си аз потребителското име, пиша паролата, давам влез и ми излиза съобщение, че няма такъв потребител.  :o Пробвам след това с лаптопа, няма проблеми. Та въпроса е , защо се получава така ? Таблета е с Андроид 4.2.2  , ползвам му вградения браузър.

Неактивен lz2xl

• Глобален модератор
  • Адронен колайдер
  • Публикации: 3557
  • Населено място: Варна
Re: Проблем с логването
« Отговор #1 -: 28 Юли, 2014, 21:46:16 »
И аз влизам с таблет от време на време и няма проблем.

Неактивен Eltehno

• Квантов електрон
« Отговор #2 -: 28 Юли, 2014, 22:13:42 »
Странна работа. Пробвах и с телефона ми, и той е с Андроид. И пак същата работа, нямало такъв потребил  :o. Абе ей, как да няма , аз да не съм лукова глава тука ?  Баси чудото, останах много разочарован, а и съм направо бесен в момента. Ще ме извинявате за грубия език, ама ..... в кой век сме ? Да не може човек да си влезне в акаунта през мобилно устройство в 21 век. Абсурд е това, някакъв, ..... направо незнам. ???

Неактивен Gabo

• Собственикът на Sandacite.com
  • Администратор
  • Квантов генератор
  • Публикации: 649
  • Населено място: Пазарджик
    • https://www.nesiprav.com
« Отговор #3 -: 28 Юли, 2014, 22:14:45 »
Та въпроса е , защо се получава така ? Таблета е с Андроид 4.2.2  , ползвам му вградения браузър.
Влизам и през таблет и през телефон. Твърде е вероятно, поради натискането с пръсти да не въвеждаш вярната парола, особено ако е цифри/букви/малки/големи.
По-принцип вградения браузер в таблетите/телефоните не е най-доброто решение, изтегли Mozila Firefox или Chrome от Google Play,  и като въвеждаш паролата, цъкни отметката да показва какво въвеждаш, вместо звездички.

Неактивен Gabo

• Администратор
  • Квантов генератор
« Отговор #4 -: 28 Юли, 2014, 22:17:07 »
  Баси чудото, останах много разочарован, а и съм направо бесен в момента. Ще ме извинявате за грубия език, ама ..... в кой век сме ? Да не може човек да си влезне в акаунта през мобилно устройство в 21 век. Абсурд е това, някакъв, ..... направо незнам. ???
Ще да те замоля, да не драматизираш нещата!!!! Може устройството да ти е от 22 ВЕК, ама предклавиатурното устройство от кой век е?
Да не говорим, че форума е ЗА СТАРА ЕЛЕКТРОНИКА!!!

И за да съм коректен - ето ти Снимка от моя смотан телефон. Паролата ми е 18 знака, Големи малки букви на Кирилица + цифри+препинателни знаци.
16293-0
« Последна редакция: 28 Юли, 2014, 22:26:54 от Gabo »

Неактивен Eltehno

• Квантов електрон
« Отговор #5 -: 28 Юли, 2014, 22:28:02 »
ОК, приемам забележката.

А сега подробностите. Отметката съм я сложил и виждам какво пиша, така че това отпада. Другото е, че не ми казва "грешна парола", а "няма такъв потребител".
Ще пробвам да изтегля друг браузър.

ПП - Моята парола е САМО цифри.  ;)

Неактивен Gabo

• Администратор
  • Квантов генератор
« Отговор #6 -: 28 Юли, 2014, 22:32:04 »
И за да сме точни, в списъка на грешни логвания в ТОЗИ форум, твоето име не присъства в близките месеци, та виж да не се опитваш да се логнеш в някой чужд форум  :D
(надявам се в браузера пишеш http://www.sandacite.com/forum/ )

Неактивен Eltehno

• Квантов електрон
« Отговор #7 -: 28 Юли, 2014, 22:43:30 »
Влизам във форума, чета темите, в това число и моите, но щом се опитам да се логна за да мога да пиша, ми изкарва "няма такъв потребител". Ако искате ще снимам с апарата и ще кача снимките тук през лаптопа.

ПП - Странно, пробвах сега с другия таблет , с андроид 2.3.3 ....  с него се логвам.  Баси мамата... :flag_of_truce:
« Последна редакция: 28 Юли, 2014, 22:56:16 от Eltehno »

Неактивен Gabo

• Администратор
  • Квантов генератор
« Отговор #8 -: 28 Юли, 2014, 23:08:40 »
А дръпна ли Firefox или Chrome или продължаваш с 'вградения' браузер :) /добре би било да посочиш марката и модела на устройството с което се опитваш да се логнеш във форума, с цел повторяемост на грешката за следващите потребители, то е ясно, че проблема не е в нашия сървър/
Също така, през Wi-Fi мрежа ли влизаш в Internet или през мобилна карта?
(моя телефон е 4.1.1, таблета ми е 4.0, но утре ще накарам да влязат с 4.2.2 )

Неактивен Eltehno

• Квантов електрон
« Отговор #9 -: 28 Юли, 2014, 23:45:27 »
Все още не съм му дръпнал друг браузър. Сина ми го ползва в момента и просто нямам шанс да го взема таблета. :) Иначе е някакъв пълен китаец, няма марка, няма нищо. Телефона ми е ZTE Blade с андроид 4.2.2  с инсталиран Cianogenmod 10.1 , CPU- ARMv6. Но и тук ползвам вградения браузър. Утре ще пробвам с друг браузър.
Ползвам Wi-Fi връска, с домашния ми рутер. Нета е на Виваком , ако има значение.

Неактивен Eltehno

• Квантов електрон
« Отговор #10 -: 29 Юли, 2014, 00:14:30 »
 На телефона проблема се реши след интал на мозилата, утре ще пробвам и на таблета.

Неактивен Pichaga933

• баш Пич
  • Глобален модератор
  • Адронен колайдер
  • Публикации: 3325
  • Населено място: София
« Отговор #11 -: 29 Юли, 2014, 03:01:29 »
и на мене ми даваше такива бъгове от вградения браузер в хака за таблет на нуук-а   :crazy:

Който хардуер изобщо не е предвиден да браузва нещо по тежко от страницата на барамсе и нууба...

Но след инстал на един от 2-та поддържани софта на мозила вече си влизам само от втория път, първия път винаги се крашва браузъра , но това си е нормално за него... Когато реша да влизам от тоз хардуер де, което се е случвало за последно преди 2-3 месеца май..
Форум Сандъците Forum Sandacite
http://www.sandacite.com

Неактивен lz2xl

• Глобален модератор
  • Адронен колайдер
  • Публикации: 3557
  • Населено място: Варна
« Отговор #12 -: 29 Юли, 2014, 18:24:05 »
Пробвах с два таблета,единия с Android 2.0 другия с 4.1.Няма проблем,не мога да разбера защо е така при теб.

Неактивен Eltehno

• Квантов електрон
« Отговор #13 -: 29 Юли, 2014, 18:59:45 »
И аз не знам, но е факт, с таблета и телефона които са с Андроид 4.2.2 , с вградения браузър не мога да се логна. След като им инсталирах приложението на Мозила, вече се логвам. Но само през Мозилата. С по-дъртия таблет с Андроид 2.3.3 няма такъв проблем.

Неактивен Cosmiclight

• Квантов електрон
  • Публикации: 117
  • Населено място: Пловдив
  • LZ1ANB
« Отговор #14 -: 29 Юли, 2014, 19:45:52 »
Аз имам два таблета,  единият е с 4.0.3, другият с 4.4.2. И на двата се логвам без проблеми както от вградения браузър така и от Chrome.  Работи през 3G и Wifi
Man muss nur wollen und daran glauben, dann wird es gelingen!

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |