Не е откривателя, този газ е известен от много отдавна все пак е проста смес между водород и кислород, този индивид уж имал някакви проучвания върху газа в което силно се съмнявам. Но към ditronix имам един въпрос - дали знае че основното количество водород което се произвежда в момента в световен мащаб става чрез химически реакции от метан, а не чрез електролиза. И в такъв случай след като се купува суровина от нефтените копании защо да възпрепятстват развитието на коли движещи се на водород? Въобще цялата тази теория и „неоспорим аргумент“ когато се зададе въпроса ами защо не е влязло в производство - „петролните магнати не го пускат“ направо вече така се изтърка че когато го чуя от някого и си викам поредния зарибен от световната конспирация и т.н. Както и да е, истинския спор в случая не беше дали има бъдеще и хляб в производството на водород, а в това че няма как чрез електролиза и производство на водород да се печели енергия, такава само се губи. И оня дето говореше за съхранение на браунов газ направо ми настръхва козината, дано не го съхранява наистина защото после ще вземе да се взриви и да изчезне от лицето на земята и ще кажат че е измислил вечния двигател обаче петролните магнати са го изчезнали.... познатата стара история. Много са ми смешни тези „изобретатели“ които си мислят че са открили перпетуум мобиле а в същност правят нещо което се прави от повече от 100 години и е пределно добре известно и техния принос е нулев но неосведомения човечец цъка с език и вика „е това е!“