За много години на всички! Бъдете живи и здрави, колеги и благодаря че ви има! Виждам, че темата се развива с времето! Относно поддръжката на Плевенската радиоуредба-наистина има пропуски тук! Дори на Нова година свързах четирите радиоточки на един комин на покрива към двете уредби-от голямата подавам сигнал към по-малката, която е включена на AUX-това е канал за предаване на сигнал от друг плеър или уредба! Малката уредба има два канала, като само единия ползвам за целта, където съм обърнал трафчето, което изкарва 50 V! И двете уредби имат усилване до 50! Малко преди 23.00 се качих на покрива и свързах радиоточките-това ми е традиция, да пускам Програма "Хоризонт" с речта на Президента и познатите на всички Новогодишни песни! Ето и запис на видеото, което снимах от терасата! Смущенията са единствено и само от ракетите, при положение, че мощността на една радиоточка е 2 W, а съм включил 4, това прави точно 8 W! И пак едва-едва се чуваше говора и музиката! И най-важното-не съм орязвал абсолютно никакви ниски и високи честоти-радиоточките свиреха, все едно си в кола, но като започнаха да гърмят, почти нищо не се чуваше!