0 Потреб. и 3 Гости преглежда(т) тази тема.
А иначе е разбираемо защо Община Бургас закри кабелното радио-постоянно стават аварии, особено при буря, радиоуредбите вероятно се поддържат все по-трудно, но все пак това си остава най-сигурният начин за предаване на съобщения-при лошо време, особено при силен дъжд, радиостанциите започват да "прескачат", дори се "губят" за няколко часа! Така, че кабелното радио е най-сигурно в този случай!
Относно ЕМС 1511, имаш един професионален усилвател, на който единствено липсва захранващият трансформатор. За 30 лева ще ти навият такъв в Соколово и ще имаш усилвател 2 х 100 W за 70 лева. Ако искаш може да си го ползваш без изходните трансформатори, изхода ще бъде за товар от 4 ома, ако искаш, може и с тях, както е в моя случай. Стъпалото е сметнато изключително добре, работи в режим на повишен КПД в клас B+C, или по-известен като клас H с комутация на захранващото напрежение. Аз имам към 20 броя, като част от тях работят в усилвателни уредби, другата част ги използвам за озвучаване на мероприятия. Имам модули, които нямат нито един ремонт от 1989 г. Най-вероятно е да ме надживеят, което е леко комично. Мога да правя мощности от 100 W до 2000 W на канал с включване на допълнителни стъпала. Разбира се с чувствителни озвучителни тела, тези мощности са умопомрачителни, за това не се налага да ги гоня, а съм се огреничил до 400 W на канал. Имаше и читави хора от тях, макар и много малко. Казвал съм го на много места, че тази идея с кабелните радиа е била сбъркана из основи. На времето пощите са държали и техниката и услугата на едно. Повечето от Вас ще си спомнят, че техническите групи се движеха със жълти руски джипки с логото на пощите. Пред 1991 г. разделят пощите като услуга и техниката и създават БТК. Радиоточките и телевизионните кули също влизат под тази шапка. Оше тогава е трябвало да ги отделят, кулите и точките в трето предприятие. Нямаше да се налага след приватизацията на БТК, да се чудят на кого да ги теслимят. Кулите се отделиха с абривиатурата НУРТС, което не знам какво значи, а точките като някаква натрапена дейност прехвърлиха към Общините, повечето от които не приеха дарението.
Още ли се произвеждат тези радиоточки ?
... за ЕМС 1000...
ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ
Партньори: | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |