Аз пък мисля да поръчам от Елимекс един усилвател, 2×100 W, който струва към 60 лева, както и един смесителен пулт, който е аналогичен на миксерите, които използват дисководещите-струва към 10 лева! Имам и две акумулаторчета на 12 V, ще вградя двете платки в една кутия, от тези, които се продават в магазините за електроматериали! На предната страна ще изведа само един контакт за радиоточка, може и два, за стерео, един ключ, шнур за подаване на входния сигнал, свалих и един смесител от едно неработещо ДВД, с вход за слушалки и микрофон! Всичко останало ще си бъде в кутията! Засега това е само проект, който само съм замислил, но целта е да направя една преносима уредба, която да мога да ползвам навсякъде, за да работи радиоточката без никакъв проблем! Като купя платките, ще начертая схемата им, може да ги свържа и да ги снимам! Монтажът в кутията е най-лесен, но свързването трябва да се предвиди как ще бъде най-удачно! А иначе имам една, която си ползвам редовно, като я ползвам за тонколона, без да е пипано нещо по нея! Слушам Вечерно "Честито" по нея, както и седмичната класация "Веселина Топ 10", ползвам една миниуредба, която си е настроена на 106.3! А когато се движа из града, си имам едно преносимо радио, нося си и външна батерия, слушам и трите програми на БНР-"Хоризонт", Радио Варна и "Христо Ботев"! Отдавна съм загърбил частните станции, тъй като пускат едно и също по няколко пъти дневно! Като гледам другите, те не оставят телефоните, за разлика от мен, защото не ползвам слушалки, а слушам радио по традиционния начин! В крайна сметка, радиоефирът е за всички ни!