Направих си труда или загубих време за преглеждане на всички 36 страници по темата за да не отегчавам интересуващите се с вече показани неща. Ще покажа радиоточка която имам само от 3 дни и една друга ,която ползвам от доста време.По-старата определено е съветска, но с рядък дизайн, другата също има генетични белези за принадлежност към същата група.Пироните с които е бил закован задния капак и канапа който е държал картончето с модела и цената ме карат да мисля че е произведена от мои сънародници. Харесва ми много и затова я купих-по външен вид, но се оказа че има много добър говорител- може би съветски. Понеже тук се разглеждат и различни модели радиоуредби ще спомена за една която съм видял в края на съществуването и използвам част от нея със съвсем различно предназначение.Имам някъде книга с описание на тази и други радиоуредби-ворошиловски- 600 и 1200 ватови.На една от снимките може да се види част от станок и бобини от първичната намотка на захранващ трансформатор.Имах и други неща, но едни са заминали за скрап, други са се изгубили в навалицата.