| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Търся някой колега да има точен измерител на капацитет  (Прочетена 4661 пъти)

0 Потреб. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен goldib

• Квантов електрон
  • Публикации: 244
  • Населено място: Пловдив
    Търся някой колега да има точен измерител на капацитет   (ама много точен)  за да му изпратя да ми измери няколко кондензатора защото ми трябват за калибровъчни   (капацитет 1000 пикофарада)     :flag_of_truce:     ???

Неактивен pansim

• Квантов генератор
  • Публикации: 634
  • Населено място: Сандански
Имам MS5308
Ако ти върши работа - пращай кондензаторите
http://iza99.com/
Българска заваръчна техника с 5 години гаранция
Ремонт на заваръчно оборудване - 0887607722

Неактивен styrshel

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1567
  • Населено място: Варна
не искаш ли да ти пратя 1%ви кондензатори и така да си свериш твоя уред??? :)

Неактивен goldib

• Квантов електрон
   Направих си ей това нещо   http://vrtp.ru/index.php?act=categories&CODE=article&article=2484   и там пише да се измери капацитета на кондензатора с голяма точност и  да се вкара в в паметта на уреда   

Неактивен pansim

• Квантов генератор
  • Публикации: 634
  • Населено място: Сандански
Този уред който написах дава 0.5% точност. Ако не те устройва - съжалявам. Друг нямам.
http://iza99.com/
Българска заваръчна техника с 5 години гаранция
Ремонт на заваръчно оборудване - 0887607722

Неактивен origo

• Адронен колайдер
  • Публикации: 3509
  • Населено място: София
Имам RLCZ метър HP много точен... ама не работи. Нещо от тоя сорт ти трябва за референтно.
Няма нищо по хубаво от старите телевизори, особено за хората които обичат да прекарват свободното си време зад телевизора а не на канапето пред него :) ... и когато вече за нищо не стават пак може да им се намери приложение :D ....

Неактивен styrshel

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1567
Това са точните конд. ,които предлагам, от някои има по 20-30бр.

Неактивен goldib

• Квантов електрон

Неактивен origo

• Адронен колайдер
Абе не му се впрягай толкова, това устройство едва ли ще мери чак толкова точно та да го калибрираш с такава точност. Взимай кондензатор 1 процент от колегата и калибрирай по него, и без това по-голяма точност при измерване на капацитет е безсмислена.
Няма нищо по хубаво от старите телевизори, особено за хората които обичат да прекарват свободното си време зад телевизора а не на канапето пред него :) ... и когато вече за нищо не стават пак може да им се намери приложение :D ....

Неактивен Fisher

• Квантов генератор
  • Публикации: 577
  • Населено място: Благоевград
аз имам един много добър уред
Май говорихме за правилата как се качват снимки във форума,без линкове към външни носители!
Уейн и Кер ЛЦР метер модел 4210 , мери кондензаторите с изпитателни напрежения с три  честоти 100хц,1 кхц и 10 кхц , точността му е 0.01% вервам да е достатъчна... мога да помогна с измервания за колега  :hi:

http://www.ko4bb.com/Manuals/09%29_Misc_Test_Equipment/Wayne_Kerr/Wayne_Kerr_4210_Automatic_LCR_Meter_GPIB_Operator_Manual_Complete.pdf
« Последна редакция: 18 Юни, 2014, 19:30:12 от lz2xl »

Неактивен origo

• Адронен колайдер
Уреда е добре, но описанието дето си дал линк към него е с проблем и ми изкарва бели листи от горе до долу.

Неактивен radio-hobi

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1057
Уреда е добре, но описанието дето си дал линк към него е с проблем и ми изкарва бели листи от горе до долу.

При мен се отваря нормално .

Неактивен lz2xl

• Глобален модератор
  • Адронен колайдер
  • Публикации: 3557

Неактивен origo

• Адронен колайдер
Не знам как е при вас, но при мен се вижда заглавната страница и още няколко, натам нищо. Излиза ми съобщение Insufficient data for an image. Сега гледам че явно трябва да се ъпдейтне адоба. Тъпи програмисти. А сега се оказва че съм с последна версия, значи наистина съм в шок, тия програмисти са абсолютни нещастници, само ни тровят живота.
« Последна редакция: 19 Юни, 2014, 14:21:58 от origo »

Неактивен didov

• Квантов генератор
  • Публикации: 614
  • Населено място: Попово
Извинявам се, че е малко извън темата. Origo, инсталирай си една чудесна програма за pdf файлове - foxit reader. Работи се леко с нея, не заема много място на диска. Има свободна версия. Този мастодонт, адобата в коша. Пробвай я да я видиш.

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |