| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: ЗА или ПРОТИВ - ХОБИ РАДИО ЕКСПО да е годишната сбирка на форума?  (Прочетена 10171 пъти)

0 Потреб. и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Ricarq

• Квантов електрон
  • Публикации: 432
  • Населено място: Габрово
Аз съм твърдо ЗА , за мен този е нашия истински събор на този форум , не съм чувал и не знам да има  друго събитие , където да се събират колекционери на стари радиоприемници и радиолюбители от цялата страна , там и повечето от нас тук се срещаме всяка година.  Повече инфо за събора в тази тема:

http://www.sandacite.com/forum/index.php?topic=4446.0

Официалния сайт на събора:

http://hobbyradio.info/

Независимо от изхода на анкетата Администраторите на форума трябва да измислят как да се осъществява присъствието на форума , защото много членове от тук  присъстват там всяка година.  По запалените от Вас включително и аз сме си закупили  някой екзепляр за колекцията от там , или някоя част. няма начин просто , като знам какви евтини неща се предлагат.  Има още няколко форума с това име , но този тук определено е с най-изразено присъствие от към колекционерството, именно тука за мен е силата на www.sandacite.com
Може би ще е хубаво да се направи плакат с емблема на форума или транспарант;може би  да се изработят рекламни значки и химикалки за в бъдеще . Тука е мястото да давате такива идеи.

Неактивен lz2xl

• Глобален модератор
  • Адронен колайдер
  • Публикации: 3557
  • Населено място: Варна
Аз ще бъда там със сигурност,надявам се да се видим там :)

Неактивен Ricarq

• Квантов електрон
Прати ни твоя снимка бай Асене , че те търсихме  с Жоро (pana) и не можахме да те намерим миналата година. Къде се беше скрил ?

Неактивен lz2xl

• Глобален модератор
  • Адронен колайдер
Там си бях,нося фанелка с надпис lz2xl.

Неактивен Gabo

• Собственикът на Sandacite.com
  • Администратор
  • Квантов генератор
  • Публикации: 649
  • Населено място: Пазарджик
    • https://www.nesiprav.com
Прати ни твоя снимка бай Асене , че те търсихме  с Жоро (pana) и не можахме да те намерим миналата година. Къде се беше скрил ?
Прати ми на ЛС някакъв номер за връзка, голяма вероятност има да сме в неделя с Мано там /на lz2xl му имам цифрите :) /
(всъщност, ако някой друг планира посещение, нека и той ми прати номер, ако иска)

Колкото до идеята това да е официалната сбирка на форума да се съвмести с тази - не знам, не сме мислили по въпроса.
Всъщност на 1 юли ще станат 3 години от регистрацията на името sandacite.com та е по-вярно като дата за сбирки, но пък е във вторник.
В крайна сметка, в неделя (живот и здраве) ако се сберем на по бира в Казанлък, можем да измислим и място+време за кратко отбелязване на годишнината на форума.  :drinks:

Неактивен lz2xl

• Глобален модератор
  • Адронен колайдер

Неактивен Gabo

• Администратор
  • Квантов генератор
По последни уговорки с Мано, към 10-10:30 в Неделя би трябвало да сме в Казанлък, таман време за  :drinks: :drinks:
Ще звънна първом на lz2xl да даде координати на някое богоугодно заведение където има бира и кибабчита и после ще информирам и другите, дето са ми оставили телефони да притърчат натам  :help:

Неактивен Ricarq

• Квантов електрон
Вие хубаво сте се уговорили за Неделя но доколкото знам в Събота всеки ходи , особенно от другите градове за да не плащат за преспиване. И въобще  някой който е присъствал и в Неделя има ли в този ден някаква посещаемост ? От Вальо от Казанлък знам , че в Неделя има много малко хора.

Неактивен goldib

• Квантов електрон
  • Публикации: 244
  • Населено място: Пловдив
И  аз  съм на същото мнение.... :nea:

Неактивен ONZI

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1039
  • Населено място: Севлиево
  • Митко Матев 0886739549
Аз ще съм там в събота сутринта.
Само не разбрах как ще се намерим.

Неактивен Gabo

• Администратор
  • Квантов генератор
Вие хубаво сте се уговорили за Неделя но доколкото знам в Събота всеки ходи
Мано има ангажимент в събота,  да не мислиш, че иначе не бихме дошли тогава? Ама като няма риба и рака е риба, затова взехме компромисно решение за неделя. Пък утре които сте там, може от сега  да си изберете някое място и час и да се чакате там  :drinks:

Неактивен lz2xl

• Глобален модератор
  • Адронен колайдер
Аз вече съм Тонзос,малко почивка и утре на линия  :drinks:

Неактивен mano

• Администратор
  • Адронен колайдер
  • Публикации: 1304
  • LZ5TA
    • manofoto
В неделя който иска да се запознаем на живо, там сме. За събота нямам възможност.

Неактивен PDM

• Квантов електрон
  • Публикации: 394
  • Населено място: Велико Търново
  • LZ2PDM
Аз вече съм Тонзос,малко почивка и утре на линия  :drinks:
Ще се заглеждам по фанелките  :) :)

Неактивен Ricarq

• Квантов електрон
Който не беше днес много изтърва - сприятелихме се  се с OZZI от Севлиево и с един от най-големите колекционери у нас Богомил Велчев,  много приятен човек , ето повече инфо за него

http://www.borbabg.com/?action=news&news=33898

Видях  се отново с PDM (Петко Мъжлеков от Търново) и simo_. По едно време дойде Милен от Хасково. Не ща да споменавам кой "колекционер" беше превзел направо събора и раздаваше визитки на ляво на дясно към неговия сайт който за мен си е чисто и просто мошеник .  Хвана ме  голям яд , че за никой друг сайт не се раздаваха визитки. Външен човек ще остане с впечатление , че у нас само един сайт съществува в тази област и то да беше съвестен човек създателя му ....... Дано да са по-рядко такива колекционери, които да разпродават всичко де що имат.

Ето малко и снимки:

« Последна редакция: 14 Юни, 2014, 18:54:07 от Ricarq »

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |