| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: ЗА или ПРОТИВ - ХОБИ РАДИО ЕКСПО да е годишната сбирка на форума?  (Прочетена 10163 пъти)

0 Потреб. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен hristov

• Блуждаещ електрон
  • *
  • Публикации: 22
  • Населено място: Габрово
  • LZ2GAA
Стига с тия караници...смисъл от това няма.
Никой с нищо не се хвали какво си е намерил от срещата, явно аз ще съм първия.

И така: едно захранване за "РОБКО" няколко 5" флопита, авторадио "ТОНАР" с флуоресцентна скала и часовник, CB сранция SONY, калколатор SNARP произведен 84г,
едно мобифонче Дракон, грамофонче philips, лампи ГК-71, AT захранвания, процесори на slot1, CGA карта, няколко процесора 8088, 8087, 80286, 80287, 80386, 68000 и др.
   Любимите ми индикатори VQE71 и MAN71, 72 и 30 пинови памети. Осветителни лампи TUNGSRAM от 30те години.

Доволен съм от срещата :good: намерих неща за стари проекти и матерял за нови :drinks:

Неактивен hristov

• Блуждаещ електрон
  • *
  • Публикации: 22
  • LZ2GAA
И един по рядък корпус на 286 процесор

Неактивен shri

• Квантов генератор
  • Публикации: 935
  • Населено място: Германия Берлин
  • LZ2IX
Браво, аз се върнах с един 50 омов товар 120 вата. Успях да се вредя преди Гърците да отарашат всичко. Отдавна ми се искаше да си направя мощен товар за настройка на предаватели. И аз видях този с визитките. Имаше радиолюбители от Турция, Гърция и Румъния. Гърк продаваше много лампи само пари да имаш. Иначе беше хубаво, видях се със стари приятели, дето не сме се виждали от 10г. Мисля това е хубаво място където, да се събират хора радиолюбители и колекционери. Казанлък е по средата на България е и е идеално място за да няма дразки от всички краища на страната. Понеже форумците са от цялата страна и все някой ще каже ама защо в този град, а не в този.
Денят е прекрасен, забеляза ли го!

Неактивен Ricarq

• Квантов електрон
  • Публикации: 432
A това то , още един колега бил там. Май над 10 човека от форума тук се присъствали там , а не се познаваме. Толкова много хора от форума - направо трябва задължително следващия път да имаме отличителни знаци и като гледам как се развиват резултатите от гласуването трябва да направим там форумната си сбирка другата година - да отседнем в някое заведение.

За отличителните знаци трябва да е нещо с емблема на форума , единия вариант е да се закачи от сорта на значка  но не е добра идея , защото там всеки си купува   пропуски който трябва да се сложи задължително така , че да се вижда. Отделно почти всеки се е окичил с инициалите на радиостанцията си. Някак си не върви всеки да е накичен с 3-4 емблеми и значки като коледно дърво  затова предлагам ако може да се направят шапки с емблема на форума . Така всички Ви лесно ще разпозная , а и тази шапка ще я нося не само тогава , а постоянно. Така много хора ще узнаят в кой форум членувам и от там за хобито ми . Ако се направят такива шапки аз искам да я заявя още от сега ако е до 10 лв. + ще си платя транспортните разходи по доставката. Тук в Габрово има няколко фирми , които се занимават с писането  на реклами по дрехи  включително и  рекламни шапки чрез ситопечат или с бродиращи машини но е по-скъпо, ако пожелаете ще попитам за цените.

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |