| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: ЗА или ПРОТИВ - ХОБИ РАДИО ЕКСПО да е годишната сбирка на форума?  (Прочетена 10161 пъти)

0 Потреб. и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен gmateev

• Квантов електрон
  • Публикации: 142
  • Населено място: Пловдив
Е, аз си мисля Рицарю, че ако искаш да си полезен, би трябвало да го споменеш точно и ясно, щото другото си е ала бала....
Факта, че медузата е оцеляла 700 милиона години без мозък, дава надежда на много хора....

Неактивен lz2xl

• Глобален модератор
  • Адронен колайдер
  • Публикации: 3557
  • Населено място: Варна
Аз бях днес,само PDM видях,Утре ще има съвсем малко хора.

Неактивен Ricarq

• Квантов електрон
  • Публикации: 432
  • Населено място: Габрово
Е, аз си мисля Рицарю, че ако искаш да си полезен, би трябвало да го споменеш точно и ясно, щото другото си е ала бала....

Точното място и дата на събитието го вече бях споменал, какво по-ясно от това ?
Мисълта ми беше , че на това  място в момента е единственият повод в момента и място на събиране на всички нас със сходни интереси , участващи и в този форум.  Съгласете се колеги , че ако има и някаква друга дата на събиране със съфорумци кой луд да пропътува толкова много километри отново  за тази наша сбирка. Гласуването е още валидно, моля колеги гласувайте ! Болно ми е, че на единствената по рода си сбирка на колекционерите на стари радиоапарати  в България се направи реклама единствено на сайта на най-големия интернет измамник !!! И от цялата работа той печели повече и повече. Купуват се на безценица нашето ценно богатство натрупано с десетилетия  богатство и се изнася за чужбина. А как ние реагираме. Изнася се всичко ценно и съхранено наше богатство  в държатвата ни за чужбина. И сякаш всеки приема с безразличие този факт. Всеки е луд с номера си. Да но ние не осъзнаваме как с нашето невежество се самоунищожаваме. Затова моля ви колеги не позволявайте това, нека не съсипваме ценностите си  ! Нека не позволяваме ценни екземпляри да  отиват в чужбина и някой индивиди от това да печелят луди пари  ! Затова моля Ви гласувайте, нека да сме по-задружни и повече членове на форума да присъстват на такива събития, в които се вземат определящи решения за развитието на радиолюбителството и колекционирането не  старинни електронни устройства  у нас в бъдеще!
« Последна редакция: 14 Юни, 2014, 22:59:37 от Ricarq »

Неактивен gmateev

• Квантов електрон
На мен лично не ми е ясно за кого става дума, какво го увърташ, кажи го ясно, или те е страх ?! Нали все пак рицарите са хора на честта, или се заблуждавам....
« Последна редакция: 14 Юни, 2014, 22:52:56 от gmateev »
Факта, че медузата е оцеляла 700 милиона години без мозък, дава надежда на много хора....

Неактивен gmateev

• Квантов електрон
Точното място и дата на събитието го вече бях споменал, какво по-ясно от това ?
Мисълта ми беше , че на това  място в момента е единственият повод в момента и място на събиране на всички нас със сходни интереси , участващи и в този форум.  Съгласете се колеги , че ако има и някаква друга дата на събиране със съфорумци кой луд да пропътува толкова много километри отново  за тази наша сбирка. Гласуването е още валидно, моля колеги гласувайте ! Болно ми е, че на единствената по рода си сбирка на колекционерите на стари радиоапарати  в България се направи реклама единствено на сайта на най-големия интернет измамник !!! И от цялата работа той печели повече и повече. Купуват се на безценица нашето ценно богатство натрупано с десетилетия  богатство и се изнася за чужбина. А как ние реагираме. Изнася се всичко ценно и съхранено наше богатство  в държатвата ни за чужбина. И сякаш всеки приема с безразличие този факт. Всеки е луд с номера си. Да но ние не осъзнаваме как с нашето невежество се самоунищожаваме. Затова моля ви колеги не позволявайте това, нека не съсипваме ценностите си  ! Нека не позволяваме ценни екземпляри да  отиват в чужбина и някой индивиди от това да печелят луди пари  ! Затова моля Ви гласувайте, нека да сме по-задружни и повече членове на форума да присъстват на такива събития, в които се вземат определящи решения за развитието на радиолюбителството и колекционирането не  старинни електронни устройства  у нас в бъдеще!

Както писах и по-горе, ала бала, празни приказки, нищо конкретно от Рицаря, Рицаря....:)

Неактивен RadoHristov

• Блуждаещ електрон
  • *
  • Публикации: 0
Бай Тошо имаше една много вярна реплика за твоя случай.Тя гласеше - "Какво ще решаваш ти бе,ти нямаш пари.Може да решава само този който има пари."
Та лично аз не знам какво мога да реша,оставам с впечетлението че и ти си от тези с нулевите решения

Неактивен gmateev

• Квантов електрон
Нещо не те разбрах,  Бай Тошо, глупости на търкалета, но няма значение, не си важен !

Неактивен RadoHristov

• Блуждаещ електрон
  • *
  • Публикации: 0
Нещо не те разбрах,  Бай Тошо, глупости на търкалета, но няма значение, не си важен !
Не е насочено към теб,а към това изказване на другия участник
Затова моля ви колеги не позволявайте това, нека не съсипваме ценностите си  ! Нека не позволяваме ценни екземпляри да  отиват в чужбина и някой индивиди от това да печелят луди пари  !

И само да питам - как степенувате по важност потребителите - щом аз не съм важен

Неактивен gmateev

• Квантов електрон
Ами ти не ди казал до момента, срещу кой си, срещу кой са ти нападките, кой се възползва от сбирката, кажи го де, щото да се правиш на мъж е преди всичко емоционално, а след това физическо състояние !

Неактивен gmateev

• Квантов електрон
Не е насочено към теб,а към това изказване на другия участник
Затова моля ви колеги не позволявайте това, нека не съсипваме ценностите си  ! Нека не позволяваме ценни екземпляри да  отиват в чужбина и някой индивиди от това да печелят луди пари  !

И само да питам - как степенувате по важност потребителите - щом аз не съм важен

Отново, ала бала....

Неактивен Ricarq

• Квантов електрон
  • Публикации: 432
  • Населено място: Габрово
В  този форум има твърда забрана да се споменават имена и не желая ако ги спомена и съм в нарушение да ми се трие целия пост. Но много добре е ясно от описанието за кого става въпрос - да се опиташ да създадеш ретромузей с егоизъм - същото е да продадеш позлатен ланец като за златен.
Колеги , отговаряйте на темата ми моля Ви  само когато сте трезви ! По-добре си гледайте мачовете от Световното на спокойствие.

Неактивен gruyo

• Квантов електрон
  • Публикации: 281
  • Населено място: София
  • Конювишки джентълмен
Съгласен с Рицаря  а  още  по  добре е  да  го  покаже  със  снимката  въпросният  тарикат !! Да  не  остане  някой неинформиран ,а  и  мисля  че  с премълчаването  на  нещата   нищо  няма да  постигнем .Все  още  мисля че сме  супер разединени и като  народ и като интереси и затова  все  още  има "Тарикати и Поклонници" :batt: :batt: :batt: :batt: :batt:
Удрииии!!

Неактивен Gabo

• Собственикът на Sandacite.com
  • Администратор
  • Квантов генератор
  • Публикации: 649
  • Населено място: Пазарджик
    • https://www.nesiprav.com
Е, нашата група както споменах днес можа да пътува за Казанлък. Оказа се обаче, че всичката пара е изразходвана вчера  и днес няма никой.
Е, хапнахме пици, мезета и т.н.т, пихме по 1-2 Staropramen   :drinks: и се прибрахме (валя ни само 5-6 пъти)  :master2:

А това, че ЕгозТи и прочее били раздавали визитки - ми ако ще да раздава и плакати, че и фланелки, негова си работа, мисля че хората  в този форум сме Колекционери, Реставратори и технически грамотни хора, за какво ни е да популяризираме форума сред търгашите? То и без това си ги имаме доста, въпреки, че съм направил търговския раздел невидим за нерегистрирани :)

Неактивен lz2xl

• Глобален модератор
  • Адронен колайдер
  • Публикации: 3557
  • Населено място: Варна
Жалко че не се случи да се видим,аз в неделя сутринта погледнах как е.После групата започна да ме натиска да тръгваме към Поморие не успях да ги накарам да останем още малко понеже бяха болшинство :) Не се получи тази година това изложение,малко хора дойдоха и дъжда развали хубавата работа.След обяд в събота силно заваля и сергийте бяха събрани в рекорден срок :) За съжаление се видяхме само с LZ10,shri и  PDM.Живота стана много напрегнат и много хора не можаха да дойдат.

Неактивен Gabo

• Собственикът на Sandacite.com
  • Администратор
  • Квантов генератор
  • Публикации: 649
  • Населено място: Пазарджик
    • https://www.nesiprav.com
Нищо, живи и здрави да сме, сбирките са пред нас  :drinks:

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |