| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Как да разберем нещо което Гугъл не знае .  (Прочетена 10292 пъти)

0 Потреб. и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Сашо123

• Квантов електрон
  • Публикации: 164
  • Населено място: София
Re: Как да разберем нещо което Гугъл не знае .
« Отговор #30 -: 01 Юни, 2014, 18:27:36 »
Осцилоскопа ми трябва да вида какво става в един телевизор пък и да си меркам . И най важното да вида каква боза излиза след ламповия усилвател . :D И някой други дреболийки .  :drinks:

Неактивен gmateev

• Квантов електрон
  • Публикации: 142
  • Населено място: Пловдив
« Отговор #31 -: 01 Юни, 2014, 19:04:04 »
Хлапето обиди толкова много колеги, специално мен и Origo , модераторите не взеха страна, те си знаят.
Факта, че медузата е оцеляла 700 милиона години без мозък, дава надежда на много хора....

Неактивен Сашо123

• Квантов електрон
  • Публикации: 164
« Отговор #32 -: 01 Юни, 2014, 19:11:14 »
 :o А вие малко ме обидихте , постоянно ми спамите темите специално господин Матеев .   :spam: И не се спряхте да повтаряте, че не знам това и онова, за да съм стигнал до тука значи знам нещо така ,че престанете да спамите . Нищо не постигате .  :hi:

Неактивен lz2xl

• Глобален модератор
  • Адронен колайдер
  • Публикации: 3557
  • Населено място: Варна
« Отговор #33 -: 01 Юни, 2014, 19:17:52 »
Писна ми явно тука е пълно с к****и и никога няма да получа нормален отговор . Като например не знам трудно ще разбереш и подобни . Аз си знам марката и документите му имам питам ви за един стабилитрон вие обръщате темата на гавра с мен .   
Изглежда ви е скучно и си чешете Т******е .  :--- :--- :--- Продължавайте така и във форума ще си останете само вие .

Не искам да засягам никой с мнението си отнася се за тия шмиргели . ОРИГЧО и Господин Матеев  :hi:

Потребител Сашко отива Read Only за обидно отношение към колеги от форума!

Неактивен mano

• Администратор
  • Адронен колайдер
  • Публикации: 1304
  • Населено място: Пазарджик
  • LZ5TA
    • manofoto
« Отговор #34 -: 01 Юни, 2014, 19:25:37 »
Асене, тъкмо мислех да го скастря и видях, че си ме изпреварил.

Неактивен eset2

• Квантов електрон
  • Публикации: 349
  • Населено място: Стара Загора
« Отговор #35 -: 01 Юни, 2014, 19:31:38 »
Аз така и не разбрах с какво съм обидил gmatev и Origo?

Неактивен origo

• Адронен колайдер
  • Публикации: 3509
« Отговор #36 -: 01 Юни, 2014, 19:32:15 »
Мдаа вече няколко пъти му беше обяснено на Сашко че не е проблема че не разбира от електроника (на неговата възраст е нормално) а че се държи пренебрежително към електрониката, към отправените въпроси, към дадените му отговори и към хората които му ги дават. След това започва да ни обяснява колко сме тъпи, как нищо не разбираме, как той най-добре си знае  и как имаме нажглостта да му предлагаме тия безбожно скъпи високоволтови кондензатори от Комет. Че то кво има вътре една навита алуминиева лента, трябва да струва най-много 1 стотинка кондензатор 470 мико на 400 волта :diablo:!!!! Ако искаш да правиш електроника забрави да купуваш електролити от ЕЛимекс. Попадал съм на чайна с обърнато обзначение на полярността, а останалите работят от ден до пладне. И всичко това от страна на Сашко е подплатено с езикова неграмотност и правописни грешки. Това също показва неуважение към събеседника и темата. Не му се занимавало да гледа - правилното изказване граматика и правопис не трябва да се гледат, трябва да ти идва отвътре да пишеш и говориш грамотно. С това показваш какъв човек си! Така че докато пишеш така не очаквай някой да те вземе на сериозно като нормален културен човек с желание да се научи. И моля това да не го схващаш като заяждане от моя страна, пиша го с НАЙ-ДОБРИ намерения към теб, просто ти казвам кои работи в твоето поведение предизвикват това отношение което получаваш, и което ще продължиш да получаваш ако не си промениш поведението.
Няма нищо по хубаво от старите телевизори, особено за хората които обичат да прекарват свободното си време зад телевизора а не на канапето пред него :) ... и когато вече за нищо не стават пак може да им се намери приложение :D ....

Неактивен lz2xl

• Глобален модератор
  • Адронен колайдер
  • Публикации: 3557
  • Населено място: Варна
« Отговор #37 -: 01 Юни, 2014, 19:33:28 »

Не съм казал такова нещо :drinks:

Неактивен origo

• Адронен колайдер
  • Публикации: 3509
« Отговор #38 -: 01 Юни, 2014, 19:34:48 »
Не виждам някой да те обвинява в нещо, ако се казваш Сашо не знам, но тук говорим за потребителя чийто ник е Сашо.
Няма нищо по хубаво от старите телевизори, особено за хората които обичат да прекарват свободното си време зад телевизора а не на канапето пред него :) ... и когато вече за нищо не стават пак може да им се намери приложение :D ....

Неактивен eset2

• Квантов електрон
« Отговор #39 -: 01 Юни, 2014, 19:38:08 »
Не виждам някой да те обвинява в нещо, ако се казваш Сашо не знам, но тук говорим за потребителя чийто ник е Сашо.
Аз също съм хлапе и затова си помислих, че се отнася за мен  :drinks:

Неактивен gmateev

• Квантов електрон
« Отговор #40 -: 01 Юни, 2014, 19:39:04 »

Става дума за Сашо123, не знам защо се чустваш засегнат...
Факта, че медузата е оцеляла 700 милиона години без мозък, дава надежда на много хора....

Неактивен eset2

• Квантов електрон
« Отговор #41 -: 01 Юни, 2014, 19:59:08 »
Грешката е моя, не съм разбрал  :drinks:

Пожелавам успех с ремонта на сашко, един съвет от мен, да мери повече с уреда отколкото пише!  :)

Неактивен gmateev

• Квантов електрон
« Отговор #42 -: 02 Юни, 2014, 12:34:42 »
Сашо123, съжалявам, че те забраниха, надявам се да си вземеш поука от това, най-вече да се научиш да комуникираш с хората, да се научиш на граматика и правопис, важно е, да разбереш, че има хора, които разбират много повече от теб, и би трябвало да ги послушаш, ако искаш да научиш занаята и да не се подиграваш с него, да не се лигавиш, защото ще ставаш мъж, надявам се, и защото от теб би трябвало да стане стойностен човек, аз имам щерка почти на твоите години, на 15 е, и ако речта и е като твоята, непременно ще я шамаросам...
Всичко това го пиша за твое добро, надявам се !

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |