Става и със сешоар на по-леки случаи , но си трябва термодатчика за да знаеш до къде си го докарал, щото сешоари всякакви.
Пистолета за горещ въздух, както един колега се изрази "Сешоара за тъщата"
е ОК, ама много внимателно с него, и ако му сложиш регулация хептем да му намалиш оборотите , по ниски и от фабричните най-добре ще стане.
А ако и му направиш стойка или го сложиш на стойка за бормашина, за да се регулира само във височина, че да не ти бута чипа на страни... Е баш станция ще стане, аз такива неща бях замислил ама ще си остана с намеренията. Във височина може да контролираш температурата най-плавно
-За Отдолу вместо Духалка, много по-чисто ще стане с тия котлончета по 10см за джезве кафе, най малките знаете ги , ама и той с терморегулация и датчик трябва да ги оборудвате 150 градуса макс отдолу и да НЕ ДОПИРА!
Дет се вика Едва да подухва ама много топло. по 10лв са пистолетите за горещ въздух...
Аз се чудя това дали мога да го направя с димер ?
И без флюс става. Ползвай не тчения флюс ами пастата . Елимекс за SMD.
Задълже като изпаряваш с МАСКА хирургическа от аптеката също става , че ДРАЗНЯТ страшно парите.
Аз понеже съм дишал какво ли не и си викам, кво пък толкоз , щях да си изкашлям червата без маска и то само от едно вдишване.
Гаранция 1-2 месеца.На по леки случаи за винаги се оправя проблема.
Ребола си е друга работа.