Абе, рспект-респект, ама това е било плувец,в наводнение или наводнения...
Мъчил съм се с такива, ДАже след като го измиеш и изсушиш перфектно и чудесно идват следните проблеми:
Проводниците на бобините понеже са страшно тънки корозията ги изяжда за отрицателно време и даже да няма нищо прекъснало поради електрически проблем, прясно почистени от корозията се оказва че са изключително чупливи и изтънели и се късат при допир само.
Лампите с металните балони- черните по някога корозират до изпускане на вакуума.
Трансформаторите са пълна скраб- ламелите са подути, и след разглобяване искат шлайфане една по една и лакиране. Самата намотка на трансформаторите е изключително компрометирана от патина и паднал лак, вътрешни къси и тн , иска нов проводник за намотките на захранващия и изходния- размотаване, записване намотаване на чисто с нова мед по която има лак и не е чуплива като слама...
Говорителя със сигурност се е разтеглил иска пълно разглобяване...
По-скоро граничи с мазохизъм една таква реставрация, а пък цената мисля че трябва на човека, който го вземе да му платят 70лв, че изобщо е решил да се набута в тая археология.
Захранващия трансформатор мисля е сменян и е български- тоест не е оригиналния.
Променливия кондензатор изглежда тотално унищожен, сериозно оборудване мисля, че ще е необходимо само да се разглоби и почисти.