0 Потреб. и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Ми опуках го като извадих и сложих контролера на флопитата пък забравих да го изключа, може малко диагонал да съм хванал и да съм опрял нещо проблема го диагностицира един приятел от форума, чеса се чеса се и каза сменяй това сложих нова такава и тръгна happy end Поздрави,Краси
Имаш ЛС откато съм ти сложил бан-а , да ми кажеш кога ще си на кеф и ще поискаш да ти го сваля бан-а. Това че не си четеш пощите на 101-та регистрации дет си ги нацвъкал вече не е мой проблем. Повече от това обслужване и грижа за потребителите здраве му кажи. Не ми е ясно от какво се оплакваш или просто трябва да си антагонистично настроен към всякава администрация била тя даже доброволна.( Под доброволна разбирай: че си дава парите и свободното време в поддръжка, за да можеш ти и другите потребители да си комуникират(установаяват контакт) в този формат).
С две думи Въпреки, че georgel се закача с модераторите разбира от Правци Поздрави,Краси
........................ пусни един гсм на лс да ти звънна като градски мисля, че трябва да се уточним кой какво има и какво му е интересно Поздрави,Краси
ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ
Партньори: | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |