Здравейте,
Някой ако може да ми каже как да заредя Win3.11 ( ама този начин го знам със стартовата дискета
) ,искам да е след като съм заредил Win XP или може и от Флашка или на диск , но за предпочитане е ако може от харда - бях си създал 5GB дисково пространство отделен дял на харда за тази цел но така и си остана само с идеята . Искам ако позволява такава възможност да мога да мога да инсталирам софтуер на него .
Ето един факт , в който има смисъл - най-съм свикнал с MS Office 2000 , на него работя с затворени очи , с 2003 трудно по ми е трудно но се оправям , а с най-новите много трудно работя и много са ми изнервящи - искам да мога да ползвам този офис пакет.
Иначе знам как да симулирам Правец 8С - всичко се зарежда по същия начин и се пускат игрите (появява се мигащото квадратче и се пишат команди) все едно съм на Правеца , играл съм Каратеката , Pac Man и какво ли не , става със симулатор Aplle2 . Но за стартиране на стар Win под XP не съм запознат , единствено ползвам чрез инсталиране на всички улиндолси на отделни дискови дялове и бутване от C: , на единия комп имам Win2000 , WinXP SP3 , Win XP Media Centar , Win 7 ; а на този където пиша в момента съм с WinXP , Win7 и Win8 , но използвам предимно Win XP защото 7-цата много ме дразни , а на Win 8 не съм му свикнал още. лаптопа ми е с Win98 и Win XP