Изходния от акорд, е за ЕЛ84, така че фабрично е 5к ... как си го изкарал 10 не знам ама не е това което ти трябва за тази лампа.
И хубаво казваш акордски траф , но това нарисуваното не е акордски траф той има доста повече изводи и на първичната и смятам, че за пентодно може да си ги ползваш доста успешно +, че 390 ома резистора трябва да е от другата страната на 1к/5W , + там да сложиш също един електролит 220 микро. + Тия 5W мисля, че ще са ти излишни, достаъчно е да са 2W за 1к-то...
Пробвал съм и 6ж1п и 6ж5п... То си е по твое лично предпочитание ест... , но да ги подбираш на външен вид е това вече не е довод.
Тия 1000 микро я катода на крайната ще ти докарата една бясна мъгла в звука, поне с El84/ECL86 ефекта е винаги такъв. Там бих ти казал да сложиш 47микро/400в електролит звученето е мн по-истинско.
пп. Това 1к на 1-ва решетка на Крайния пентод с навивките за какво си го сложил? Така или наче не епробвана, по -добре без него ,ако имаш проблеми, само тогава го слагаш да си го слушкаш..