на NT може спокойно да ползваш повечето драйвери за 2000 и доста от ранните за XP...
Какво е това плъг Н плей, Да не е някаква допълнителна брошурка на Плейбой
?
Ръчно инсталвам всички драйвери от време оно, обикновенно понеже въпросните не са за дадената ОС
Програмките отдавна съм забравил как се казват. От време на време ме налегне носталгията пускам си емулатор и сядам да инсталвам някой архаичен прозорец. Последно преборих там Win от 1 до 3
, че колегата Скафандър пък мъчеше да ги инсталва на релана машина и трябваше да им видя тарикатлъците , знаеш как е.
98се имах няколко случая да го инсталирам без включен монитор...но това сеи беше тренирано занимание, като го правиш по 3 пъти в седмицата в продължение на няколко години, ориентирането е по звуците на харда...
На 3.11 за пръв път видях що е то графична среда... на монокристален монитор 386 с копроцесор.
98се ми е любимеца, точно го оправиха и излязоха тъпите DVD та и техните рипове с файлове по 2гб... ФАТ32 СЪКС... Хайде скачай на профешунал NT... XP Беше манна небесна в сравнение с предишното, още го ползвам , ама вече няма офицялно Директ Х поддръжка и за игрите ни отрязаха всичките Фенове....
новия 8 ми се задържа на компа точно 20 минути и беше затрит с неописуема радост от самия факт.