Защо WIMA? Ами защото на БГ пазара дефакто НЯМА нови аксиални. Всичко е 2 ра ръка и ли ако има някоя и друга стойност , то няма налични в София, търсил сънм бая.
ЗАщо WIMA? Ползвал съм и доста други преди да ме светнат за WIMA-та, то не бяха пробиви, то ня бяха грешно маркирани стойности. САмо Wima-та е КАЧЕСТВЕН.
ЗАщо не Препоръчвам От фарнел Аксиалните, Ми на 10евро парчето, никой няма да седне да си възстановява примника от 70-те. Виж за някоя Опера , направо си заслужава да си поръчаш от чужбина и не през фарнел, ами от сайта дето е баш за кондери за радио апарати, какви то стойности ти трябват(има го в линкове)....
ЗАщо Препоръчвам Фуджикон. Не случйно го презапасявам на 400В, в лампова техника ако сложиш от малките въшки на по 25в , ще изсъхне за година 2. В даоста апарати , съм виждал такива ремонти с Кеа електролити- всикчото изсъхнало.. Но виж 100 градусовия ЕСР за 400В холям цилиндур като го сложиш отдолу , бая ще зор ще има докато му промениш стойността до неизползваем.
Защо не препоръчвам, Нихикон, Панасоник, и др по-маркови аудио грейд неща. Ами много просто, понеже живеем в циганска държава.
МЕнтета на горните фирми с неотговарящи характеристики по напрежение и капацитет най-малко, са заляли БГ пазара, че ако не си аудиофил да ти донесе някой колега от общя поръчка или от чужбина, на ОРИГИНАЛ не може да попаднеш, та даже гъза да си съдереш от обикаляне. Ментаците са и в Елименкс и В Останалите Големи вериги, просто им е по евтино да ги зареждат....Та за това , ИСтински фуджикон от Комет, да ти е мирна главата.
Кондера В захранването, ако може да си го измериш няма утечка, с непроменена стойност е и тн... Не си губя времето просто слагам нови от горния вид и знам че ми е мирна главата на 100 % и там няма да вкарва брум който да търся със часове от къде идва, застраховка един вид.
ПП. ДО сега Фиджикон не са ми направили номер...тад аже и на претоварване издържат, и не само аз ги препоръчвам де, но най хубавата серия .