Simo, за да използваш тази голяма по размери лампа си намисли каква мощност искаш да извадиш от нея. Тя може да извади изходяща мощност от 100 до 1000 вата изходяща мощност. ако имаш намерение да извадиш 1000 вата изходяща, имай предвид, че ще ти бъде много трудно.
Но с 1000 вата изходна мощност бързо ще я съсипеш. Слабото место и е отоплението, което е и катод. А да не говоря за конструкцията на изходящия траф, пък и тон колоните.... не ми се мисли.
vangelis ти казва че я е използвал за КВ стъпало, ама там с товара е много по лесно- антената.
Аз също преди време съм я използвал за КВ стъпало, но тъй като я претоварвах, при мене не издържаше много, казвам ти че слабото и место е отоплението. После минах на ГУ 43Б и всичко си дойде на место.
Ако коментираме схемата, която си дал се вижда, че лампата работи в облекчен режим, заземен катод. 283 Ма аноден ток...ами нищо работа, че атаката е с 6Е6П, слаба атака. Ако искаш такава мощност, то вземи ГУ13Б, ГК71Б, ГМ70 или подобна с доста по малки размери и е по елегантна и ще изглежда доста по добре на вид. Ти си решаваш.
Горното го пиша от собствен опит.
ПС: