Ами при мен хваща всички 8 програми плюс 4, които се повтарят и са на 25 канал, който отговаря за Пловдив, но в таблицата не се повтарят, явно и те се излъчват в Пловдив, щото от другите градове не ги хваща, освен ако не си в някое село на границата на региона, а по-рано ги нямаше, може да са пробни излъчватели и по-късно да пуснат нови програми на тяхно място. На първия етаж съм и антената съм я направил от дебела медна жица, като кръг и съм я сложил хоризонтално на секцията. Антената се обръща на 90 градуса, при аналоговата пробвах с един диск вертикално, а при цифровата трябва да е хоризонтално и с цял коаксиален кабел без свързващи букси или сплитери. Но чак пък нищо да не хване, поне аналогова хваща ли? Декодера го ползвам заради флашката, тъй като мога да записвам програми или като гледам предаване, мога да го спра на пауза и като го пусна след това си продължава от там където съм го спрял, въпреки че то е свършило през времето на паузата. Явно флашката в този случай служи като RAM памет, щото след това няма нищо записано на нея, а и няма да има място, тъй като 1 минута запис заема около 80 MB място.